Selecteer een pagina
Frankrijk-Bégard

10-8-2022

Ik ben nog steeds niet 100% fit. Hoe lang ga ik me nog zo voelen? Het voelt vreemd. Heb ik wel een vorig leven in dit aardse leven geleefd? Is dit wel mijn leven geweest? Ik voel me nu zo anders. Waarom heb ik dit leven niet meteen vanaf het begin, vanaf mijn aardse geboorte kunnen leven? Waarom moest ik eerst door een hel om in de hemel te komen? Ga ik op aarde langdurig in de hemel blijven? Ik kan het me nu even niet meer voorstellen. Iedere keer is het nog meer loslaten van iets. Nu is het mijn fysieke dat losgelaten moet worden. Mijn eigen fysiek, hoe vreemd dit ook klinkt. Mijn fysiek is moe. Ik lijk een oud wijf. Ik slaap niet normaal veel. Het zal wel ergens goed voor zijn. Ik reis nu alleen, maar ik wil niet meer alleen reizen. Het liefst zou ik nu naar huis rijden en nooit meer zo lang alleen met de camper weggaan. Dat ga ik ook niet meer doen. Ik voel dat dit de laatste lange trip is die ik alleen maak. Ik heb hier geen zin meer in. Dan blijf ik liever thuis en maak korte tripjes.

 

Translate »