Selecteer een pagina
Frankrijk-Phare de Saint Mathieu

7-8-2022

Na veel twijfel en me niet goed voelen en het ego zijn werk laten doen, was er vanochtend vroeg weer het gevoel en de intuïtie. We zochten elkaar en vonden elkaar. We hadden een fijn gesprek en zijn lang samen geweest. Echt samen. Wij samen. Geen twijfel. Wanneer raak ik de echte twijfel kwijt? Ik wil niet meer alleen zijn en me alleen voelen. Dit was in ieder geval weer even een moment samen. Verder toch maar weer geduld.

“Ik doe mezelf tekort als ik niet opensta voor een andere relatie met een andere vrouw”. Deze zin is tegen mij gezegd en houdt me bezig. Maar wie gaat mij geven wat ik met jou deel? Ik doe het echt niet meer voor minder. Alle energiepunten gematched. Geheeld. Ik voel absoluut geen behoefte om iemand anders te moeten helen in een relatie. Ik heb genoeg aan mezelf geheeld. Dit is het. Ik heb geen energie om in een nieuwe relatie dit te moeten doen voor een ander. Ik wil iemand die heel is naast mij. Dat ben jij. Niemand anders. Ook al snappen anderen hier helemaal niets van. Dit is goed.

 

Translate »