Selecteer een pagina
Frankrijk-Domfront en Poiraie

26-7-2022

Nadat ik en paar dagen het gevoel had dat alles toch anders was dan ik dacht, dat we verder weg waren bij elkaar dan ooit, zweefde je gisteravond als een zilveren sluier over me heen. Het was een heerlijk gevoel dat je mij opzocht en ik heb het rustig liggend in mijn bed ondergaan. Toch werd vanochtend de ziel weer scherper en zag helder en er waren magic fingers. Ik heb een tijdje stil gelegen en alleen maar gevoeld wat er gebeurde. Het was duidelijk dat jij mij begeerde. Magic fingers. Visualiseren en opgewonden worden van energie. Sterke magnetische heerlijke energie. Dit is geen illusie. Dit is echt. Zo wil ik leven. Dan maar niet in real-life samenkomen. Maar als ik jou af en toe zo bij me kan hebben, is het ok voor mij. Mijn spirituele partner, jij. Wat hou ik toch van jou.

 

Translate »