Selecteer een pagina
Aruba-Arikok

24-7-2022

Ik lig lang wakker en probeer los te komen van jouw energie. Jou niet meer te voelen. Jouw energie te laten bij jouw familie, jouw gezin. Ik wil verder op mijn pad en ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Blijkbaar is het aards samenkomen toch niet voor dit leven. Ik wil nu open gaan staan om fysiek iemand die dezelfde energietrilling heeft in mijn leven te kunnen ontvangen. Ik weet wat ik gezien en gevoeld heb. Het is goed. Maar we gaan verder en ik weet niet goed wat die energie dan precies geweest is. Maar dat ik goed voelde is voor mijzelf geen twijfel. Ik ga jou loslaten, ga jij mij maar loslaten. Ik wil jou niet meer voelen in mijn energie. Ik heb gisteravond weer andere gidsen aangeroepen om verder te komen op mijn pad. Maar vooralsnog geen antwoord. Ik laat het maar weer even zijn en volg mijn eigen pad en ik ben mijn eigen gids. Het blijft een eenzaam pad maar ik voel me goed.

 

Translate »