Selecteer een pagina
Nijmegen-Waalkade

23-7-2022

4:55 Het gevoel wat ik veel voel in mijn buik is van de zonnestormen. Deze voel ik heel sterk. Vannacht werd mijn hele lichaam weer onder handen genomen door de kosmos. Heel erg warm worden maar een andere warmte als een normale warmte. Gloeiend warm. Het voelde als een behandeling van de kosmos en dat was het denk ik ook. Mijn lichaam liet weer een beetje meer los van alles wat er toch nog zit waar ik geen last meer van wil hebben. Met name heel veel warmte rond mijn buik en heupen.

Wat een mooie ervaring weer om te voelen. Dit was alweer even geleden. Het is steeds meer leven met de zon, de maan, de sterren, de kosmos, het universum. Dit is het kosmisch bewustzijn. Dit wordt steeds verder opengebroken voor mij zodat ik me steeds lichter voel en ik nog meer helende energie voel en kan doorgeven. Dit is niet alleen van mij, dit gebeurt niet alleen bij mij, dat voel ik. Heel veel mensen voelen dit maar weten dan niet wat dit is. Maar ik weet dit nu wel en dat is fijn. Wat een bijzondere tijd om nu te leven.

Dit gaat nog een stap verder dan hoog gevoelig zijn. Het kosmisch bewustzijn omarm ik steeds meer bij en voor mezelf. Ik ga hier weer wat meer over lezen en zie White time healer langskomen.

Helende vrouwelijke sterke krachtige energie. Ik voel me heel sterk verbonden met een netwerk van licht dat boven onze aarde hangt. Dat voelt fijn, weg van het aardse. De aardse angst, alleen maar licht dat steeds sterker wordt. Dat is wat ik voel. Er gaat steeds meer licht de aarde over. Het komt goed, het is goed. Ik ben ervan overtuigd dat het licht er al is en alleen maar sterker wordt. Je moet het alleen wel willen zien. Ik voel me heel bewust, heel hoog verbonden met dit grote lichtnetwerk, maar voel ook een laag daaronder van met name jongeren die al onbewust onderdeel zijn van dit grote licht netwerk. Uiteindelijk zal het licht gaan overheersen en is er geen ruimte meer voor het duister.

Translate »