Selecteer een pagina
Aruba-Boca Prins

22-7-2022

Kosmisch bewustzijn. Het pad van heling en genezing. Mijn ziel wil niet meer afgescheiden zijn. Alleen zijn, alleen voelen. Mijn ziel wil samen zijn, delen met anderen vanuit zijn. Mezelf zijn. Mijn ziel heeft donkere kanten. Die kijk ik aan en omarm ik en daarom kan ik steeds meer mijn lichte kanten zien. Maar in de aardse wereld is mijn ziel alleen, gescheiden. Mag mijn ziel samenkomen met mijn tweede helft? Of blijft mijn ziel dolen op deze aarde? Op zoek naar de andere kant. Mijn ziel hoeft niet meer te zoeken. Mijn ziel heeft de tweede helft gevonden. Zichzelf gevonden. Ik heb zelf die twee helften in mij. Ik heb mijn ziel zelf geheeld. Waarom wil ik dan mijn ziel zo graag delen met een andere ziel van iemand anders op deze aarde? Ik ben toch al heel? Wat mis ik dan? Ik wil graag mijn ziel delen met anderen, maar me niet meer verliezen in anderen. Mijn krachtige ziel is prachtig en mag er zijn. Mijn ziel is liefde, alleen maar liefde. Is dat niet voldoende om op deze aarde te zijn?

Mijn ziel vliegt hoog en wil daar blijven en mijn ziel vliegt ook laag en wil zich daar ook laten zien. Mijn ziel mag gezien en gevoeld worden. Mijn ziel is één. Mijn ziel heeft een ziel ontmoet waar herkenning was. Een gevoel van thuiskomen. Maar die ander heb ik aards moeten loslaten. Mijn ziel is thuisgekomen bij zichzelf. Helemaal. Totaal heel. Vol-ledig. Mijn ziel wil altijd een thuiskom gevoel blijven houden. Zijn. Dat is alles wat er is. Het Al.

 

Translate »