Selecteer een pagina
Aruba-Conchi Natural pool

20-7-2022

Na de zware sluier in mijn hoofd van afgelopen week, begint het nu weer wat lichter te worden. De verbinding met de kosmos is sterk, een magnetische verbinding met de kosmos, een magnetische verbinding met jou. Kan ik ooit de zware energie van de kosmos, de zware energie van moeder aarde loslaten? Of blijf ik daar altijd mee verbonden? Kan ik zware energie loslaten? Ik zou dat graag willen. Alleen maar lichte energie voelen. Maar om me licht te voelen, zal ik af en toe ook zwaar moeten voelen. Dit beiden omarmen. Balans. Het licht wordt alleen maar sterker na deze zware energie. Dat is weer een stukje dat ik kan loslaten. Maar mezelf lichter voelen voelt echt beter dan zwaarheid. Zal er altijd balans moeten zijn? Of kun je ook alleen licht leven? Licht met mezelf. Licht met anderen, licht met jou. Maar het karma van het aardse, oude leven zal nog even doorgaan. Toch wil ik meer licht in mijn leven. Zijn wie ik ben. Of is dit toch pas mogelijk in een volgend leven? Of kan het ook al in dit leven? Mijn vrijheid leven. Dat is wat ik wil. In vrijheid leven met mezelf en met anderen. Ik wil niet alleen. Ik wil samen. Als mezelf, met mezelf, met anderen. In liefde. Alleen maar liefde. In het licht.

 

 

Translate »