Selecteer een pagina
Light

19-7-2022

Op deze hete zomerdagen zijn we samen. Midden op de dag zoeken we elkaar op. Of eerlijk gezegd, ik zoek jou op. Het is zo fijn om met hart en ziel verbonden te zijn. Mijn vertrouwen is weer terug. Het is goed. Er is geen verleden, er is geen toekomst. Er is alleen een NU. En nu waren en zijn we samen. Een samensmelting van hart en ziel. OMG. De hemel op aarde ziet er zo fijn uit. Dit is voor mij het leven op aarde. Met jou en liefde. Heel veel onvoorwaardelijke, pure liefde. Dit is de truth. Dit is de waarheid. Mijn waarheid. Je mag van mij van alles aards zeggen en delen. Mijn ziel deel ik met jou. Dit kan ik echt niet meer ontkennen. Wat een zaligheid. Dit is echt niemand of iets anders. Wij samen. Met mijn hand op mijn hart stuur ik je heel veel liefdespijlen door je lijf. Dat moet je gevoeld hebben. Ik in ieder geval wel en dat is het belangrijkste. Ik voelde mezelf en ik voelde jou. Echt samen liefde delen. We mogen echt ons ware leven leven. Wie we echt zijn. Laat ik maar voor mezelf spreken. Ik mag echt gaan leven wie ik echt ben. Maar daar horen nu echt aardse stappen bij. Fysieke stappen maken om bij jou te kunnen zijn. Fysiek en aards.

 

Translate »