Selecteer een pagina
Aruba-San Nicolas

16-7-2022

Ik voelde warme energie. Ben ik dat zelf? Of is het ook van iets of iemand anders? Ik moet nog meer loslaten want aardse informatie die tot mij komt doet pijn. Het is mijn pijn en ik wil deze pijn niet meer voelen. Ik heb gedacht en gevoeld dat ik me met jou niet meer alleen voelde. Maar is dat zo? Ik weet niet of er ooit nog iemand in mijn leven gaat komen waar ik me zo verbonden mee voel. Dat is dan zo. Ik zal me nog meer moeten gaan verbinden met mezelf. Ik ga alleen nog maar mijn eigen hart en mijn eigen ziel volgen. Alleen nog maar doen waar ik blij van word. Dat ga ik proberen en dat gaat me lukken. Mijn eigen waarheid leven. Er is een zielsverbinding maar ik zal mijn eigen leven moeten gaan leven. Ik hou van mezelf.

Mijn energie staat open voor iedereen. Maar wie is er voor mij? Tranen. Door wie word ik gevoed? Wie geeft mij energie? Energie die gelijk is aan mijn energie? Met wie ben ik echt verbonden dan? Of sta ik echt los van iedereen? Ben ik alleen maar in energie verbonden met anderen? Toch wil ik me graag aards verbonden voelen maar het lukt me steeds minder. Ik wil op alle gebieden verbonden zijn met iemand die diezelfde verbondenheid voelt. Ik dacht dat jij dat was. Maar ik moet die verbondenheid zoeken in mezelf.

 

Translate »