Selecteer een pagina
Aruba-Arikok jeep trip

15-7-2022

Het is weer even een lastig stuk in mijn proces. Ik huil veel en het komt van heel diep. Het houdt me bezig wat ik dan zo verkeerd heb gezien en gevoeld. Hoe kan dit? Ben ik dan echt gek? Wat en wie heb ik dan al die tijd gevoeld? Wie ben ik en wie ben jij dan? Ik probeer je energie los te laten, maar ik krijg je niet van mijn netvlies. Hoe doe ik dat dan. Ik heb andere gidsen aangeroepen om mezelf te ontdoen van jouw energie. Ik trek dit niet meer en wil eigenlijk helemaal niet meer op deze aarde zijn. Ik weet hoe de hemel voelt, als dit echt is gebeurd tenminste…en met wie en van wie heb ik dan al die liefde gevoeld? Laat me dan maar overgaan naar een andere wereld. Ik wil niet meer leven in deze wereld. Ik voel me zo alleen. Zo goed, maar zo alleen. Echt niemand begrijpt me en ik wil er ook niet meer over praten. Ga ik mezelf dan opsluiten en afsluiten voor alles en iedereen? Dit is zo hoe ik niet wil leven. Ik wil delen en iemand naast me hebben die me begrijpt. Ik mis fysiek contact, intiem contact. Aangeraakt worden. Ik wil niet meer alleen. Maar ik ben alleen en voel me nu ook weer even heel erg alleen. Dit zal wel weer part of the deal zijn. Fuck die deal… Ik ben er wel klaar mee en wil zo graag beginnen met werken. Maar hoe dan en waar? Ik voel me ook niet meer thuis in Nederland. De energie hier past steeds minder bij mijn energie. Deze zware energie wil ik niet meer voelen. Maar deze zware energie zit dan dus ook nog in mij. Dit zal ik nog aan moeten gaan kijken en weer los moeten laten. Ook hoop ik jou echt los te kunnen gaan laten. Als we al tweelingzielen zijn gaat een vergelijkbaar leven al niet op. We hebben twee totaal verschillende levens geleefd in dit leven. Zit het dan in vorige levens? Eigenlijk wil ik hier helemaal niet meer mee bezig zijn. Stoppen met spiritualiteit, kan dat? Ik zou het wel willen. Terug naar het oude normaal. Maar ik kan dat niet meer. Hoe graag ik ook zou willen. Of niet? Ik wil me alleen niet meer zo alleen voelen. Terwijl ik me wel heel goed voel. Maar alleen zijn is niet fijn.

Hoe zwaar het op dit moment ook is, ook dan komen er tekens langs waar ik wat aan heb en waar ik blij van word. Ik krijg weer wat informatie te lezen zodat ik weer iets meer begrijp over dit proces.

 

Translate »