Selecteer een pagina
Aruba-Hooiberg

13-7-2022

What happened? Ik dacht dat we vannacht in liefde samenkwamen. Maar is dit wel zo? Ik heb weer twijfels of ik toch niet alles heb bedacht en geromantiseerd. Er komt informatie tot mij en dan blijkt het toch allemaal anders dan ik had gedacht. Wat is er dan gebeurd? Heb ik het echt allemaal bedacht in mijn hoofd? Wie ben jij dan? Ik weet dat ik je moet loslaten. Doe jij dit dan ook? Dit is de druppel. Ik wil verder en zal alleen verder gaan de rest van mijn leven. Hoe fout heb ik het dan allemaal gezien? Wat heb ik dan gevoeld en voel ik nog steeds? Wat is er gebeurd? Ik snap er even niets meer van. Ik ben gelukkig niet helemaal van slag en ik weet wat ik voel. Maar het is wel weer even verwarrend. Jij gaat niet aards in mijn leven komen. Dat is duidelijk nu voor mij. Ik zal alleen verder gaan en wil open gaan staan voor iemand in mijn leven die mij volledig begrijpt. Hoe kan ik het zo fout hebben gevoeld? Wat heb ik dan gevoeld? Ik wil dit nu af gaan ronden en verder met mijn leven. Zonder jou. Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen maar het is tijd om je nu echt los te laten. Ik ben nu echt alleen. Ik voel me goed, maar ik moet dit wel weer even verwerken. Heb ik mezelf dan zo voor de gek gehouden? Wat heb jij dan met mij gedaan? Waarom kon dit gebeuren? Is er dan toch geen energetische magnetische verbinding?

Wat gaat dan geen jaren meer duren? Ik ben wel weer even klaar met dit alles en wil gaan leven. Ga ik stoppen met mijn website? Heeft dit nog zin? Wat is dan die missie? Er is geen missie, ik wil alleen maar leven en genieten en reizen. Met mijn nieuwe zelf.

Translate »