Selecteer een pagina
IJsland Geysir

11-3-2022

Ik weet dat het vrouwelijke orgasme, een spiritueel orgasme in vele vormen, het lekkerste is dat een vrouw op deze aarde kan beleven. Lekker en nog helend ook. Dit heeft mijn hele zijn veranderd.

Ik kom nog te vaak in aardse discussies terecht waar ik niet in terecht wil komen. Hoe kan ik deze vermijden en hoe ga ik hier mee om. Ik voel dat ik steeds minder goed kan meepraten over aardse onderwerpen die verder van mij af lijken te staan. Als ik met veel mensen samen ben geweest kan ik deze energieën wel steeds makkelijker weer loslaten als ik weer alleen ben. Ik ga het bos in, ik mediteer, luister naar muziek en schrijf wat in mijn dagboek. Zo kan ik me steeds sneller ontladen en weer opladen. Ik voel me verder goed maar het is toch lastig als ik voel dat ik al in een ander, nieuw leven sta. Maar toch sta ik voor mijn omgeving nog fysiek in de oude wereld. Het is echt zoeken naar een balans. Maar mijn nieuwe zijn past niet meer in de oude wereld. Terwijl ik ook weet dat ik hier wel wil en moet zijn.

 

 

Translate »