Selecteer een pagina
Nijmegen-Huis van de geschiedenis

10-3-2022

Verdeel en heers, macht en geld, controle. Dit is wat er al eeuwenlang met de mensheid gebeurt. Dit zien steeds meer mensen. Steeds meer mensen voelen dat dit in hun systeem zit. Ik ben blij dat ik me hier bewust van ben en dit doorzie. Maar daardoor sta ik in mijn eigen omgeving alleen en kan dit niet delen met anderen. Ik kan niet meer de mainstream gedachten gang volgen die gevoed wordt door de buitenwereld. De buitenwereld bepaalt de binnenwereld. Maar bij mij bepaalt de binnenwereld de buitenwereld. Dan ontstaat er een afstand die alleen maar groter lijkt te worden. Het komt nu nog niet dichter bij elkaar. Ik ben op een andere tijdlijn terecht gekomen en kan hier niet meer over praten. Ik heb geen zin meer om me iedere keer maar weer te moeten verdedigen. Ik volg mijn eigen pad op mijn eigen tijdlijn en dan ben ik alleen. Maar ik ben niet alleen, maar wel aards alleen. Maar het is goed.

10:00

Ik kan niet meer, niet aan je denken.

Ik kan niet meer, niet meer je niet voelen.

Was het maar makkelijker.

Onze ziel die ons iedere keer weer tot een hoogtepunt brengt. Elkaar echt bereiken op dat hoogtepunt. Ernaar toe werken met elkaar, elkaar dan echt vinden en elkaar echt voelen als het hoogtepunt eenmaal weer daar is. Volledig bereik. En dan ben ik weer alleen. Maar voor mij is er geen hoger gevoel, hoger doel om op deze manier met deze energie, iemand te bereiken. Mezelf te bereiken. Mijn hart verder open te laten gaan. Alles anders valt hiermee in het niet. Laat mij maar de hele dag zulke liefdes hoogtepunten krijgen. Ik ben helemaal happy. Dank je wel weer, My Love.

Ik werk in liefde, met de liefde, voor de liefde, aan de liefde. Dit is mijn werk. Nu nog achter de schermen. Hoe heerlijk is dat.♥

 

 

Translate »