Selecteer een pagina
Reset

9-3-2022

Allesomvattende liefde. Dat is wat ik voel. Er kan nooit alleen maar liefde zijn voor één persoon als er allesomvattende liefde is. Liefde kun je niet in een hokje stoppen. Liefde is overal en in iedereen en alles. Iedereen heeft zijn eigen rol hier op aarde. Duister en licht, het is allemaal liefde. Van duister en licht hebben we allemaal onze lessen te leren. Oordelen en veroordelen zou moeten beginnen bij jezelf. Verdeel en heers is diepgeworteld in de mensheid. Maar dit zou je als eerste over jezelf moeten doen. Maar altijd en alleen maar vanuit liefde. Openstaan voor iedereen om je eigen lessen te leren. Je leert van iedereen die je tegenkomt op je pad.

Door niet meer alles maar via de media te laten binnenkomen, vertrouw ik erop dat het menselijk contact weer belangrijker gaat worden. Contact van mens tot mens en niet van media tot mens. Gekleurd door de media. Er is te veel ruis om geen echt contact te hebben met een ander medemens. Dit zou ik heel graag zien veranderen in de toekomst. Open gaan staan en ook telepathische diepe zielscontacten aangaan met anderen. Contacten van ziel tot ziel. Hoe mooi zou het zijn als dit werkelijkheid zou kunnen worden.

 

Translate »