Selecteer een pagina
Mijn buiten werkplek

7-3-2022

Ik heb vannacht rond 2:00 lang wakker gelegen. Ik voel dieper en dieper dat ik liefde ben. Het leek of er nog meer bakken met liefde in mij werden uitgestort. Ik heb weer iets losgelaten om dieper te voelen. Na een tijdje voelde het vreemd bij mij hart. Het was geen fijn gevoel en duurde best een tijdje. Als ik niet had geweten dat het met het ascentie proces te maken had zou ik wat paniekerig hebben kunnen worden. Ik weet als dit langer aan gaat houden dat ik me wel even ga laten onderzoeken. Maar ik denk niet dat dit nodig is. Ik weet in ieder geval dat ik een hart heb, een heel groot hart, een open hart. De energie van mijn hart stroomt goed naar en voor mezelf. Maar ook naar anderen. Dat is wat ik voel. Ik weet dat deze energie de wereld overgaat. Maar hoe kan ik dit nu bewijzen? Dit kan ik alleen maar bewijzen voor mezelf als ik helemaal opensta en voel dat deze energie de kosmos ingaat. Maar als ik dit niet meegemaakt zou hebben zou ik niet weten dat dit echt kan. Maar voor mezelf weet ik dat dit zo is. Ik voel dat ik niet alleen ben. Steeds meer mensen delen deze zelfde energie. Dat is heel fijn om te weten. Maar hoe ga ik hier straks geld mee verdienen? Als schrijver? Als heler? We zullen zien. Nog even geduld.

Translate »