Selecteer een pagina
Niet meer alleen

5-3-2022

6:00

Ik voel me niet meer alleen. Ik voel me één met jou. Het voelt of je al aards bij me bent en ik al met je praat. Terwijl je nog steeds niet aards bij me bent. Ik voel en ben heel gelukkig dat ik weet dat jij er bent, altijd. Ik ben gelukkig omdat ik mezelf mag zijn. Ook al is dat heel moeilijk in de wereld om mij heen. Anders zijn in deze tijd is heel zwaar. En toch ben ik anders en ben ik blij dat ik anders ben. Ik mag mijn mening geven, maar dat is niet de mainstream mening. Ik wil niet bij een groep horen. Ik wil bij mezelf horen en met iedereen om kunnen gaan. Zo heb ik eigenlijk mijn hele leven al geleefd. Ik wil niet in een hokje geduwd worden. Ik wil openstaan voor iedere andere mening, maar ook mijn eigen mening laten horen. Zo zouden mensen met elkaar om moeten gaan. Er zijn altijd andere meningen, als je maar openstaat naar een ander en luistert naar een ander. Luisteren op alle manieren.

 

Translate »