Selecteer een pagina
Aruba grotten

3-3-2022

10:30

Samen één orgasme, samen één. WOW Wat is het vrouwelijke orgasme door de jaren en eeuwen heen toch onderschat. Een kosmisch orgasme is helende energie voor buik en hart. Mijn orgasme, jouw orgasme, is een orgasme voor alle vrouwen op deze wereld. De samensmelting van de mannelijke en de vrouwelijke energie. Vrouwen mogen van zichzelf houden en van zichzelf genieten. Waarom toch dit taboe? Ook bij mezelf was dit zo. Maar nu, met jou, bij jou, in jou, wij samen hebben heerlijke orgasmes. Wij brengen elkaar tot grote hoogtes. Zonder aards, fysiek contact met de ander. Kan ik dit uitleggen? Ik hoef en wil dit niet meer uitleggen. Dit is de waarheid, dit is mijn waarheid. Wij zullen nog veel hoogtepunten krijgen in ons leven. Niet alleen op seksueel gebied, misschien wel helemaal niet op seksueel gebied. Ik kan niet wachten, ik ben er klaar voor. Laat het maar uitbarsten. Explosies van genot en liefde. Alleen zo kunnen vrouwen en ook mannen zichzelf helen. Hoe mooi zou de wereld dan zijn. Ik kan er alleen maar van dromen. Maar voor mij is dit al werkelijkheid geworden. Ik leef in mijn gedroomde werkelijkheid. Ik ben klaar voor mijn nieuwe wereld.

 

 

Translate »