Selecteer een pagina
Noordwijkerhout strandpaviljoen

28-2-2022

Als ik me verbind met een oorlog, welke oorlog dan ook, welke oorlog speelt er dan nog binnenin mij af? Als ikzelf liefde ben, ben ik verbonden met mezelf. Ik wil me niet meer verbinden met een oorlog. Alleen liefde kan oorlog overwinnen. De oorlog ver weg begint met de oorlog in mezelf.

Voor mij mag de wereld weer open voor iedereen en niet alleen voor de groepen die het hardst roepen dat zij het zwaarst getroffen worden tijdens deze Coronacrisis. Het gaat om verbindingen maken. Wat zijn basisbehoeften die mensen nodig hebben tijdens een crisis? Alles wat we buiten onszelf halen kunnen we ook vinden in onszelf en delen met mensen om ons heen. Samen. Terug naar de basis. Wat is echt belangrijk in dit leven. Is dit de nieuwe toekomst?

Terras zitten.

Is dit alleen maar weggelegd voor de mensen met geld? Waarom kan dit niet voor iedereen mogelijk zijn? Als dit zo belangrijk is in een mensenleven waarom kan en mag dan niet iedereen hier van genieten?

Er komt iemand door, iemand komt dan heel sterk in mijn gedachten. Ik voel dan de energie van die persoon. Ik legde mijn warme handen op de schouders. Het voelde heel zwaar en er werd een wegtrekkende beweging gemaakt. De bovenrug zit vast, het hart voelt vast. Ik voel mijn energie die kant op stromen. Na een kwartier voel ik me lichter en ik laat die persoon los. Ik verbind hier zelf niets aan. Het voelt alsof mensen op mijn deur aankloppen. Aankloppen op mijn energie. Maar natuurlijk weet ik niet of die ander dit voelt. Er is geen bewijs, zoals er aards bewijs moet zijn dat dit echt is of niet. Of dit werkelijk gebeurt of niet. Maar het maakt me niet uit, dit is wat ik voelde.

 

 

 

 

 

 

Translate »