Selecteer een pagina
Maastricht St. Janskerk

27-2-2022

Ik krijg door dat ik echt alles doorkrijg!

Vertrouwen in mezelf, vertrouwen in het universum. Leven naar wat ik allemaal doorkrijg. Dat dit de enige manier voor mij is om nog op deze aarde te kunnen leven. In lichtheid en in de kracht van de liefde, dit zijn en dit te mogen doorgeven. Een kanaal, een lichtkanaal, totaal verbonden met boven, het universum. Als ik totaal opensta met boven, kan het aardse mij niet meer raken. Ik moet hier afstand van nemen want ik voel me niet beter als ik dit allemaal tot mij neem. Plaats ik mezelf dan buiten de aarde? Zo voel ik het zelf niet. Ik ben alleen nog in energie verbonden met mensen vanuit liefde. Echt alles is energie voor mij. Wat een vrijheid. Ik heb echt afgelopen twee jaar zoveel geleerd. Geleerd wie ik zelf ben en wie ik zelf mag zijn. Dat heb ik op mijn aardse scholen nooit geleerd. Er zal van mij uit alleen maar nog meer energetisch contact zijn met anderen. Praten met zielen, de zielen die zijn overgegaan en praten via het universum met levende zielen hier op aarde die doorkomen bij mij. Dit soort gesprekken heb ik nu en ik ben er heel erg blij mee. Ik hoef het niemand te vertellen maar ik kan het wel opschrijven en zo van me afschrijven. Dit gaat vanaf nu mijn leven zijn, een verbinding tussen boven en beneden. Tussen hemel en aarde, tussen het universum en mij. Hier ben ik dankbaar voor. Ik zal op deze aarde goed voor mezelf zorgen zodat ik probeer altijd helder te zijn. Zodat er geen ruis is. Openstaan maar er geen last van hebben. Mijn energie moet goed stromen.

Contact

Wat is echt contact? Het contact verliezen met de werkelijkheid. Wat is de werkelijkheid? Ik heb afgelopen twee jaar meer echt contact gehad dan in mijn hele aardse bestaan. Doordat ik nu pas contact heb gemaakt met mijn ware zelf.

Praten over een nieuwe fiets, een nieuwe auto, een nieuw huis zijn voor mij maar randverschijnselen. Dit zegt niks over wie iemand is als mens. Dat is een image. Dit is niet je ware zelf. Ik wil alleen nog maar op zoek naar een ware zelf van iemand. Ik ben niet meer geïnteresseerd in randverschijnselen. Dan kan er echt contact ontstaan. Deze bewustwording is onomkeerbaar. Ik kan het nooit meer anders zien en er anders mee omgaan. Dan is het maar af van de werkelijkheid die nog veel mensen als werkelijkheid zien en voorgeschoteld krijgen. Waarheid en onwaarheid. Ik zal alles van meerdere kanten belichten en bekijken om een eerlijk verhaal te krijgen van de werkelijkheid. Maar mijn waarheid is ook niet de waarheid van een ander. Maar het is wel mijn waarheid die ik in eerlijkheid en in mijn werkelijkheid wil leven. Ik wil niet meer anders. Dan maar alleen. Maar met deze waarheid in mijn werkelijkheid ben ik gelukkig. Dit ben ik en hier moet ik zijn. Eerlijk en trouw. Ik kan overal zijn.

 

 

 

 

 

 

Translate »