Selecteer een pagina
Domburg Kasteel Westhove

26-2-2022

Ik heb vannacht gedroomd over uitgaan. Alle horeca is weer open. De regering heeft bepaald dat er geen mondkapjes meer op hoeven en geen QR-code meer nodig is. Iedereen is blij, maar waarom voelt het voor mij dan zo anders? Ik droomde dat ik helemaal niet meer heen wil waar de massa nu weer naar toe mag. Iedereen gaat, behalve ik. Ik bleef thuis en ging slapen. Ik voel het als een schijnvrijheid. Maar ik ben wel blij dat mensen dit zo voelen dat ze weer vrij zijn. Bij mij gaat vrij zijn, vrij voelen over bewust vrij zijn. Vrije ziel, vrije geest. En dat voel ik niet om me heen. Gevangen in een systeem. Maar als mensen dat goed vinden is dat prima.

Ik voel mezelf sinds gister wel weer wat vrijer. Mijn ziel voelt meer liefde. Ik wil ook weer de wereld in en mijn liefde delen. Ik voel mijn hart alleen maar nog meer groeien en opengaan. Maar hoe ga ik geld verdienen? Door liefde te zijn en te delen. Maar kan ik daar van leven? Hoe ga ik dit aanpakken? Ik ben op weg naar het grotere werk en blijf voorlopig werken achter de schermen. En daar gebeurt heel veel. Ik ben blij en dat is op dit moment het belangrijkst. Ik neem mijn eigen vrijheid in de hand en wil mezelf alleen maar nog meer vrij maken en vrij voelen. Ik ga mezelf niet meer laten bepalen door een systeem dat me wordt opgelegd. Maar er is nog wel een weg te gaan. Maar dit is wel het pad dat ik nu bewandel. Maar toch zal ik ook op deze aarde mijn geld moeten gaan verdienen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt.

 

 

 

 

 

Translate »