Selecteer een pagina
Liefde als kracht

25-2-2022

Wat een zware energie in het collectief voelde ik gister. De angst na alle berichtgeving over het begin van de oorlog zit er goed in en deze energie vliegt de kosmos in. Een oorlog van machthebbers tegen de macht. In een oorlog zijn alleen maar verliezers. Nooit winnaars. De grootste oorlog die nu wordt gevoerd is de oorlog in de media. Wat is waarheid. Wordt alles van verschillende kanten belicht? Of is het eenzijdige berichtgeving?  Ik wil zo graag geloven en er vertrouwen in hebben dat alles wat gebeurt, gebeurt voor het goede. Zou er ooit wereldvrede zijn? Dat is het enige wat de wereld, deze aarde nodig heeft. Alle geld van alle wapens richting het behoud van moeder aarde. Laat er maar eens een liefdesoorlog gevoerd worden. Leven in en van de liefde. Dat is wat ik wil voor mezelf en dat is wat ik wil voor al wat leeft. Alleen maar liefde.

9:10 Make love-No War. Wij hebben de daad maar meteen bij het woord gevoegd. Ik wil alleen nog maar liefde voelen en liefde leven. Voor echte vrijheid heb ik geen wapens nodig. Alleen maar liefde. Ik stuur heel veel liefde en licht energie de kosmos in. Dat is de kracht van liefde, liefdeskracht. Macht over jezelf en macht over anderen zou moeten verdwijnen. Alles vanuit energie en kracht.

Kracht⇒macht⇐kracht⇒Liefde

Omsingel de macht met kracht.

 

 

 

 

Translate »