Selecteer een pagina
Kamperen in Qatar

24-2-2022

Er wordt vaak gezegd: “Het staat in de sterren geschreven.” Dit is zoals ik het nu voel. Daar staat geschreven wanneer wij elkaar gaan ontmoeten. Starseed.

Tijdens ons verblijf in Qatar hebben we regelmatig gekampeerd in de woestijn. Voor mij de mooiste ervaring die ik in het Midden-Oosten heb opgedaan. Slapen onder de Sterrenhemel. Dit was een magische ervaring van niet kunnen slapen. Bijzonder is dat wij nu wonen in een wijk die de Sterrenberg heet. Toeval? Ik voel me sterk verbonden met de sterren. Iedereen is een ster, iedereen mag zijn licht laten schijnen en zichzelf laten zien. Ook ik wil als ster veel licht gaan geven. Ik mag nu eindelijk de ster zijn die ik altijd heb willen zijn. Mezelf laten zien en schijnen. Het donker/het duister omhooggehaald, verwerkt en een plek gegeven in mijn leven hier op aarde. Eenheid gevonden met het licht en het donker in mezelf en het omarmt. Door te schrijven en het op mijn website te delen stuur ik deze informatie het universum in, naar de sterren. Dan ben ik van het donker verlost. Dit is hoe ik het nu voel. Starseed.

Complot denken.

Door anders te denken word je al snel als complotdenker gebombardeerd. Wat is een complotdenker? Wie zijn die mensen die dit heel hard roepen over iemand anders? Hoe denken deze mensen over zichzelf? Als je dit heel hard roept over iemand anders zit je dan eigenlijk niet gewoon zelf in een complot? Mogen mensen niet anders denken en moeten ze zo denken als jij? Waarom kan de mens steeds minder goed openstaan voor een andere mening? Is denken zoals de massa denkt geen complot denken? Ik vind het een vervelend woord. Als de massa zich van alles van bovenaf laten opleggen, werk je dan niet mee aan een complot en zet je zo mensen tegen elkaar op? Voor mij is dit stof tot nadenken. Ik denk anders maar voel me zeker geen complot denker. Laat me dan maar een ster zijn, dat voelt een stuk lichter en gezonder.

22:10

Er komt nieuws naar buiten dat er weer een oorlog ergens op deze aardbol is begonnen. Laten we snel zorgen dat er vrede zal zijn voor iedereen zodat iedereen in vrijheid kan leven. Laat kaarsjes branden voor ALLE mensen die in oorlogssituaties zijn beland en gevangen zitten. Vrede en vrijheid ⇒Liefde. Dat is de enige manier zoals ik op deze aarde wil leven.

 

 

 

 

Translate »