Selecteer een pagina
Boven de Wolken

23-2-2022

6:30 Het universum was aan zet. Het heeft meer als een uur geduurd gisteravond. Ik dacht eerst dat jij het was en ik zocht je op. Toch voelde ik dat jij het niet was. Ik liet het los en gaf me over aan het universum. Er was heel veel licht, schokken in benen en bovenlijf. Het leek of er licht stootjes in geduwd werden. Het is moeilijk om precies te omschrijven maar het was duidelijk dat er iets gebeurde over mijn hele lijf. Ik heb me eraan overgegeven en het laten gebeuren. Dit was nodig voor het proces. Wat een sterke energie. Een soort zeurend licht. Ik voelde dat ik nog transparanter mocht worden. Transparanter naar boven en naar beneden. Opener. Het voelde zo duidelijk dat het niet mijn hoofd, mijn fysieke zelf, mijn lichaam was. Maar heel duidelijk iets van boven. Nog meer overgave.

Ik vroeg me af of dit nu ook met jou gebeurde. Of dat jij dit misschien al eerder ervaren hebt? Is jouw stukje ziel, de meer vrouwelijke energie, dan toch al een stukje verder en mij iedere keer een stapje voor?

Nu ik wakker ben voel ik dat ik nog meer contact heb met de andere kant, maar ook met zielen/geesten aan deze kant op de aarde.

Dat ik de liefde van de andere kant door mag geven aan deze kant. Dat mensen op deze aarde levend de mensen aan de andere kant los mogen gaan laten. Dit om op deze aarde zichzelf en vrij te mogen zijn. Dat ik daar een stukje aan mee mag werken.

Maar dat ik voor mezelf ook alles goed schoon moet houden. Zowel op een gladde vloer als op een warme vloerbedekking valt stof. Alleen op de vloerbedekking zie je het niet. Als je iets niet ziet is het er dan niet? Zo voel ik het nu. Veel van wat mensen niet zien, is er voor hen niet. Voor mij is dat wel. Maar ook die zachte warme vloerbedekking moet je schoonhouden. Anders krijg je er last van. Van te veel vuil in je lijf word je ziek. Dus regelmatig flink poetsen en zuigen. Daar wil ik best bij helpen. Met een stofzuiger of met mijn energie.

Ik voel dat ik een kanaal ben tussen het boven rijk en de aarde. Dit wordt steeds sterker. Maar door te schrijven en alles in mijn leven heel bewust te doen en alleen maar doen wat goed voelt voor mij, hou ik mezelf schoon.

Ik denk na over de woorden: “Ik geloof niet in een website.” Dit heeft voor mij niets met geloof te maken. Ik doe iets waar ik me goed bij voel. Op het World Wide Web kan ik alles van mezelf zetten en dit voelt voor mij op dit moment vrijer dan Facebook. Het aardse WWW ga ik op deze manier verbinden met het energie web dat mensen niet zien. Ik hoef geen volgers, geen lezers en ook geen reacties te geven. Ik stuur mijn informatie het universum in en dan is het voor mij klaar. Dit kost mij dan geen extra energie. Facebook voelt voor mij op dit moment niet vrij. Daar mag niet op gezegd worden wat je wil zeggen. Een eigen mening die niet strookt met de “eigenaars” van dit medium mag niet gedeeld worden anders word je in een virtuele gevangenis gezet…Is dit vrijheid? Vrijheid van meningsuiting? Er moet in codes gepraat worden om anderen te bereiken. Dit voelt voor mij niet goed. Als er positief een bijdrage geleverd wordt kan Facebook een heel mooi medium zijn. Maar dat is het voor mij op dit moment niet. Zelf gebruik ik het nu alleen nog maar om er voor mezelf mooie natuurfoto’s op te zetten. Als er in codes informatie op Facebook gedeeld moet worden werk je in mijn ogen mee aan een systeem waar ik me niet meer in thuis voel. Dit hou je dan in stand. Daar doe ik even niet meer aan mee. Maar ieder is daar vrij in om dit wel of niet te doen. Een website beheer ik zelf en daar zet ik op wat ik erop wil zetten. Ieders vrije keus om dit te lezen. Ik heb geen volgers en likes nodig om me goed te voelen. Ik doe het voor mezelf en ik voel me er goed bij. Wie mij wil bereiken bereikt mij wel.

Gisteravond kwam de gedachte bij me op waarom dit allemaal gebeurt met mij. Waarom kan ik niet gewoon een normaal leven leven? Waarom moet het zo moeilijk? Vannacht kreeg ik meteen het antwoord. Omdat je een kanaal bent tussen het universum en de aarde. Daarom dus. Maar ik ben er echt niet altijd blij mee. Ik kan gewoon niet meer anders denken en niet onbewust niet weten wat er allemaal speelt in de wereld. Sinds de bewustwording is echt mijn hele leven veranderd. Ik kan niet meer niet bewust denken.

 

 

 

Translate »