Selecteer een pagina
Keukenhof

22-2-2022

Als ik zeg dat ik je mis, mis ik nog steeds een stukje van mezelf. Maar ik mis je niet, want je bent er al. Ik wil alleen maar meer met je samen zijn en samen werken. Dat is wat ik steeds sterker voel. Wij gaan samen werken. Dat doen we nu al door heel veel liefde via het universum te sturen. Dat is heel veel licht en liefde. Als wij aards samen zouden komen zal ik jou ook missen. Wat wij nu delen zal er dan niet meer zijn. Is de magie dan weg? De magie van de pure liefde. Want dat is wat het is. Dus wat is missen? Wat wij nu delen is met niets anders op deze aarde te vergelijken. Deze onvoorwaardelijke, pure liefde deel ik alleen met mezelf en dus met jou. Deze verbinding is sterker dan welke andere verbinding dan ook. Toch voel ik ook hele sterke aardse verbindingen met mensen. Maar als ik mensen op afstand heb wordt die energetische verbinding sterker. Maar de sterkste verbinding is met jou, met en via het universum. Magic. Toch zou ik ook graag aards met jou samenzijn.

Gisteravond gebeurde er veel in het universum. Er gebeurde wat met de energie in mijn lijf. Maar ik voelde niet veel verandering met waar ik al een tijdje doorheen ga. Ik voel alleen nog maar meer kracht en het weten dat ik ook met jou aards wil samen werken, samen komen. Ik word klaargestoomd voor het grote(re) werk. Maar dat kan ook in het klein gebeuren. Dit gebeurt nu alleen nog achter de schermen. Dit gebeurt met mezelf. Maar daarom gebeurt het ook met anderen. Ik weet, jij weet, wij weten. Dit is de missie van een tweelingziel.  Liefde zijn en delen.

Dat wij nu, niet aards, samen de liefde bedrijven, dat is ons werk. Die energie gaat de kosmos in. Die wordt grootschalig gedeeld. Dat hoeven anderen niet te weten dat dit er is. Maar het is alleen maar liefdesenergie. Positieve energie die gedeeld wordt. Ik kan alleen maar Zelfliefde zijn.

Vandaag is een bijzondere datum, het tweelingziel getal. Hier heb ik lang naar uit gekeken. Maar nu deze dag er is, verloopt hij net als alle andere dagen. In liefde. Maar een datum, dubbele getallen/engelengetallen blijven toch leuk om te volgen.

Breath of Fire

Al een paar dagen doe ik Kundalini-Yoga in de ochtend. Bij de Breath of Fire, met de handen omhoog, voel ik mijn schouderbladen bewegen en loskomen. Het gevoel van vleugels hebben en mogen gaan vliegen met deze vleugels. In vrijheid. Dit is zo’n fijn gevoel. Mijn vleugels komen los. Ik voel me steeds vrijer.

 

 

Translate »