Selecteer een pagina
Aruba Quadirikiri grot

18-2-2022

5:44 Ben ik een buitenaards wezen, een niet-aardse ziel?  Er wordt veel gesproken op dit moment over buitenaards leven. Veel mensen geloven niet dat dit bestaat. Ook ik word niet geloofd. Ben ik en heb ik het bewijs dat het wel bestaat? Wij hebben geen aards contact, alleen buitenaards. Wij voeden onszelf en elkaar. Met licht en liefde. Zo kunnen wij bestaan. Wij zijn naar deze aarde gebracht om licht en liefde door te geven. En om het bewustzijn van mensen te verhogen. Dat is wat ik nu voel. Het is dus inderdaad groter dan wij. Het gaat dus niet om ons maar om het grote geheel. Alleen hebben wij elkaar wel nodig om in leven te blijven met licht en liefde. Niemand kan zonder licht en liefde. Het is zo duidelijk nu allemaal voor mij. Daarom kunnen wij elkaar nu niet zien in het aardse. Wij zijn nog niet klaar om samen te komen. Er moet nog meer licht komen. Divine Timing. Dat is alles waar het om draait. Op naar een andere tijdlijn. Gaan we op die andere tijdlijn samenkomen? Dan zal dat het bewijs zijn dat er buitenaards leven bestaat en dat er contact is buiten de aarde. En dat wij als niet-aardse ziel ons op deze aarde bevinden onder de aardse zielen. Hier zijn wij ons hele leven naar op zoek geweest.

7:32

Ik krijg een vraag door of Prinses Diana nog leeft? Ik krijg het heel warm. Wat is de waarheid? Niks is wat het lijkt dat het is. Ik had hier al wel iets over gelezen. Ik schrijf het op maar laat het weer los en verbind er niets aan.

7:57

Leven in het NU. Is dat niet een hele aardse gedachte? Er is een leven in het verleden, er is een leven in de toekomst. Daar heb je alleen geen invloed op. Leven in het Nu maakt een mens op deze aarde gelukkig. Ik weet dat er voor mij ook nog een hele gelukkige tijd gaat komen in de toekomst. Heb ik dan vele levens geleefd in het Nu om nu te zijn waar ik ben en waar ik naar toe ga? Je kunt dus heel lang leven in het Nu en gelukkig zijn. Leven in het Oneindige. 

9:05

Seks in de hoogste vorm, seks van een andere planeet. Samenkomen, in de hemel en samenkomen aards. Dit is echt de hemel op aarde voor mij. Wij zijn samen, wij zijn één. Onze ziel. Zo gelukkig. Mijn hart raakte jouw hart, heel diep, ik voelde het.

 

 

Translate »