Selecteer een pagina
Egypte Gizaplateau

17-2-2022

7:02 De kracht van de volle maan. Ik word wakker gemaakt en lig een aantal keren wakker door de volle maan. De maan van heling. Er waait een harde wind, alles wordt weggewaaid. De natuur is goed bezig. Schoonmaken, uitwaaien. Vanochtend was ik erg aan het zweten en ik gebruik deze energie om mezelf te helen. Mezelf de hand op te leggen. Deze energie is warm en voelt goed.

Tijdens de yoga voel ik al een tijdje mijn strakke hiel. Mijn hand heeft daar vanochtend energie naar toe gestuurd. Het voelt nu al beter. In het begin deed het pijn, later verdween de pijn. Warmte/koorts is goed voor een lijf. Het heelt je lichaam. Dat kun je allemaal zelf. Daar heb je geen medicijn voor nodig. Mensen willen geen pijn voelen. Maar een lichaam is heel goed in staat om pijn zelf te helen. Als je er maar in geloofd dat dit kan. Ik geloof dat dit kan.

Dat ik door de pandemie nu afgezonderd, veel alleen leef, voelt voor mij goed. Ik voel dat er nog een groter plan aan zit te komen. Een plan van grotere heling. Van mezelf maar ook van anderen. Ik blijf manifesteren en erin geloven. Dan komt het, dan is het er al.

Leven met de zon en de maan, leven met mijn natuur, de natuur. Donker en licht, alles omarmen.

Ik lees een stuk in Time Bender van Tijn Touber

Blz.152:

“Seks staat gelijk aan het leven zelf. Seksualiteit is leven. Het bevrijden van je seksuele energie zal je helpen om je opnieuw te verbinden met het universum en de genezende codes”.

Daarna lees ik nog een stukje over de Grote Pyramide in Egypte op het Gizaplateau. Ik heb deze zelf bezocht in November 2018.

Blz. 164:

“Misschien heb je de intense energie daar kunnen voelen. Deze locatie is de belangrijkste vortex centrum van de aarde. Wanneer je de aarde beschouwt als een levend systeem – vergelijkbaar met een mens – dan zou je kunnen zeggen dat dit het hartchakra van de aarde is.”

Dat is precies wat ik daar heel diep van binnen heb gevoeld. Dat daar alles ontstaan is en dat daar echt geschiedenis is geschreven. Ook heb ik dat gehad bij mijn reis naar Machu Picchu. Wat een bijzondere krachtplaatsen die ik heb mogen bezoeken.

 

 

 

Translate »