Selecteer een pagina
Nijmegen 4-daagse

10-2-2022

Er gebeurt zoveel in de wereld wat ik even allemaal niet meer wil voelen. Als ik al die energie voel is het op dit moment een zware fase. Maar alles gaat voorbij. Gisteravond kwam heel sterk het gevoel in mij op dat ik soms echt had gewild dat ik jou nooit had ontmoet. Leven met de massa is een stuk makkelijker. Meegaan met de kudde maakt leven makkelijker en dan hoef ik zelf niet zoveel na te denken. Maar ik realiseer me heel goed dat dit niet meer voor mij is weggelegd. Er stond toch echt iets anders in mijn zielsplan. Maar ik word niet geloofd en dat maakt het moeilijk in mijn gezin, in mijn familie en bij vrienden. Ik geloof alleen nog maar mezelf. Maar ik voel dat ik niet mag zeggen wat ik geloof. Daar moet ik nog een weg in zien te vinden. Maar mezelf alleen voelen is niet meer fijn. Terwijl ik wel heel graag alleen wil zijn.

Translate »