Selecteer een pagina
Brandnetel

6-2-2022

Ik ben heel anders gaan kijken naar mijn eigen immuunsysteem. Hoe bijzonder is het dat mijn eigen immuunsysteem heel veel ziektes zelf kan overwinnen. Ik vertrouw vanaf nu steeds meer op mijn eigen immuunsysteem. Als welk vaccin dan ook mij 100% kan beschermen tegen een of andere ernstige ziekte, ga ik dit vaccin zeker overwegen. Maar zolang ik zelf gezond ben gaat er bij mij geen vaccin in en gaan er ook geen medicijnen in mijn gezonde lichaam. Niet voor mezelf en niet voor anderen. Dat is toch echt mijn eigen vrije keus. Dat kan niemand mij verplichten om te doen. Deze verplichtingen en het opleggen van alles wat anderen denken dat goed is voor mijn gezonde lichaam hoort voor mij bij de oude wereld. Ik leef in mijn eigen nieuwe wereld. Ik weet dat ik niet alleen hierin sta. Maar in mijn eigen omgeving sta ik hier wel alleen in.

De medische wereld zal veel meer samen met de mens moeten gaan kijken wat de oorzaak is van een ziekte. Wat is de onderliggende oorzaak van een ziekte. Zonder dat een mens meteen helemaal volgestopt wordt met medicijnen en vaccins. De mens bekijken als een holistisch wezen. Als de oorzaak op een dieper niveau wordt aangepakt hoeven er geen of minder fysieke klachten te ontstaan. Eeuwenlang is er alleen maar gekeken om alleen de fysieke klachten aan te pakken. Wanneer zien mensen dit en kan er vanuit een ander perspectief gekeken gaan worden?

Ik ben niet meer bang om ziek te worden. Ik ben niet meer bang om dood te gaan. Ik wil niet in pijn leven en in leven gehouden worden. Vrije wil, vrije keus.

 

Translate »