Selecteer een pagina
18

4-2-2022

Mijn lieve jongste dochter 18 jaar. Vele mooie jaren hebben wij al samen gevierd in gezondheid en liefde. Er zullen nog vele mooie jaren volgen. Maar nu vanuit zelfstandigheid en haar eigen gekozen vrijheid en liefde. Loslaten.

Ik krijg op dit moment niet zo heel veel door maar ik voelde vanochtend wel heel sterk mijn derde oog. Ik sta dus wel open. Als ik me niet goed voel, voel ik op dit moment alle angst om me heen van anderen. Dat mensen blijven hangen in angst met het gebeuren om hen heen en het gebeuren in de wereld.

Ik heb geen angst meer, geen angst voor dit virus of wat dan ook. Als ik al angst zou hebben, is het voor de angst die mensen allemaal hebben. Hoe mensen in angst leven en blijven leven. Angst is in dit grote verhaal het allerergste waar de mens nu mee te maken heeft. Angst om ziek te worden, angst om dood te gaan. Ik heb dit eerder opgeschreven maar voel dat ik het nog een keer op wil schrijven. Kan een mens leven zonder angst?

Ik heb fysieke pijn omdat ik jou zo sterk mis in mijn leven. De energie was zo sterk om bij je te willen zijn. Daar voel ik me echt ziek van. Ik weet het, ik voel het, het kan nog niet. Maar ik zou het zo graag willen. Mijn leven delen met jou. In alle vormen.

9:10

Ik voel jouw energie. Jij bent bij mij. Echt niemand kan zich er een voorstelling van maken wat er met ons gebeurt. Zelfs mensen in mijn omgeving die op een spiritueel pad zitten, begrijpen dit niet. Dit kun je ook niet begrijpen als je het niet zelf meemaakt. Ik moet naast jou de eerste persoon nog tegenkomen die ditzelfde meemaakt. Het alleen zijn, eenzaam voelen verdwijnt als ik aan jou denk en jou ga voelen. Wij samen zijn niet meer alleen, wij samen zijn niet meer eenzaam. Alleen zijn wij alleen. Alleen zijn wij ook gelukkig. Maar samen zijn we het aller gelukkigst. De hemel op aarde. Die gaat er komen, die is er. Wij gaan samen de hemel naar de aarde halen.

 

Translate »