Selecteer een pagina
Mirah relax

19-3-2021

Reiki 12e dag:

Na een week waarin ik me heel goed voel en de energetische banden iets ‘losser’ zijn, zijn we vanochtend weer even samengekomen.

Wat was het fijn om bij jou te zijn♥

Gisteravond heb ik al even voorwerk gedaan en heb heerlijk even alleen 3D seks gehadsmile. Heel egoïstisch, maar zoveel houdend van mezelf vind ik dat dit mag en kan. Het hoeft niet altijd hoger. Maar vanochtend was het toch wel veel fijner samen.

Na afloop moest ik huilen, ik zou dan zo graag bij je zijn, naast je liggen, je handen op mijn lijf, mijn handen op jouw lijf. Hoe fijn en intiem zou dat zijn. Ik weet dat het de hemel is als ik naast je zou liggen. Maar wanneer zou dat gaan gebeuren? Geduld en ik ben daar niet te veel mee bezig. Ik probeer daar niet meer aan te denken.

We genieten op het moment dat we samen kunnen zijn. En dat doe ik.

Het is zo fijn bij jou♥ Je voelt zacht, je bent lief♥

Vannacht heb ik de linkerkant van mijn tanden gevoeld, er werd gewerkt, ik voel ook een soort spierpijn in mijn linker bil, ook een soort kramp in mijn linkervoet op de plek van het hart/solar plexus. Daar wordt gewerkt. Het rekt van beneden naar boven. Ik heb jaren last gehad van kuitkrampen, dat is nu ook minder aan het worden.

Alles gaat goed doorstromen. De linkerkant van mijn wang was ook heel warm. Het is vandaag weer een zonnige dag, ik ga weer genieten van de dag.♥

 

 

 

Translate »