Selecteer een pagina
Hoge Veluwe

16-3-2021

Reiki 9e dag:

Ik voel me blij, ik voel me goed. Ik voel me licht, ik voel me mezelf.

Bij mijn onderbuik voelde ik mijn ouders. Welke moederliefde was er in hun leven? Welke rol speelden hun moeders in hun leven? Ik heb gister een lang gesprek met mijn ouders gehad. Ik ben nu al een jaar mantelzorger en doe de boodschappen omdat ze vanwege corona niet naar de winkel mogen en/of durven. De wereld is in de ban van angst voor corona. Ik ben niet bang maar doe wel voorzichtig. Ik ben heel dankbaar dat er tijd is om te praten.

Ik ben blij vandaag, een blij ei. Ik ga zo even naar het tuincentrum. Daar mogen we even een uurtje winkelen en dan weer ‘oprotten’. Maar toch ben ik blij dat we online 1 uur hebben kunnen boeken en dat we even mogen shoppen. Waar een mens al niet blij van kan worden.

Ik voel me steeds meer in mijn kracht staan, ik weet wie ik ben, ik weet wat ik wil. ZIJN ♥

Ik ga mensen helpen, misschien ga ik wel zelf een boek schrijven en zelf uitgeven. Dit lijkt me in ieder geval super. Ik ga een goeie computer kopen waarmee ik overal onderweg kan werken.

Het is zo fijn dat ik nu op dit punt, een jaar na de diepte me zoveel beter voel.

Ik heb echt vaak gedacht dat ik misschien wel nooit meer happy zou kunnen zijn. En kijk nu…helemaal happy. Stapje voor stapje en ik voel me nog steeds groeien.

In die hoge energie, hogere bewustzijn blijven, dat is mijn doel, daar voel ik me goed.

Ik wil me niet meer laten verleiden om me omlaag te laten trekken. Voelen, voelen en me niet door emoties laten leiden.

Emoties komen van buitenaf, gevoel zit van binnen…

Je gevoel laten regeren, je intuïtie vertrouwen en leven.

Je leven niet laten regeren door emoties.

Wat een inzichten heb ik in een jaar tijd gekregen. Ik ben zo blij met mezelf, wat een geweldige ontmoeting met jou en met mezelf♥

Translate »