Selecteer een pagina
Vrijheidsbeeld New York

17-3-2021

Reiki 10e dag:

Ik voel de energie stromen, mijn lichaam is warm, mijn handen zijn warm. Ik voel me goed. Ik ben klaar om mijn energie door te geven, om anderen te helpen.

Helen door delen.

Ik wil wegblijven bij de woorden therapeut, Master, Goeroe. Dit zijn voor mij allemaal woorden die met macht te maken hebben. Ik voel daar niets bij. Ik voel meer bij het woord KRACHT, macht voelt negatief voor mij.

Ik ga mijn kracht, mijn energie inzetten, puur natuur, om mensen te helpen helen.

Hoe mooi is dat; late roeping, ik heb eindelijk het doel in mijn leven gevonden. Ik ga dit stapje voor stapje uitbreiden, niet te snel willen en goed mezelf in de gaten houden. Maar ik ga vanaf nu alleen nog maar doen wat IK wil en waar ik me goed bij voel. Niemand anders gaat mij meer zeggen wat IK moet doen. Ik ga me niets meer op laten leggen. Ik ga leven met mijn hart, leven vanuit gevoel. Mijn hart volgen.  Hoe mooi is dat.

Emoties gaan niet meer mijn leven beheersen. Ze zullen er echt nog wel af en toe zijn, maar gaan niet mijn leven meer beheersen. Dat voel ik. Dit ben IK, mezelf, Me, I Am

Ik kan mezelf inzetten zonder hulpmiddelen van buitenaf om mensen te gaan helpen. Dus ik kan ook overal, waar dan ook in de wereld ZIJN.

Ik heb mijn huis bij me, ik ben mijn huis ♥ Ik hou van mezelf ♥

Wie er mee wil op mijn pad dat ik ga bewandelen, mag mee. Het liefst zoveel mogelijk, als je niet wil dan niet. Dat is niet aan mij. Ik bepaal hoe ik het wil en dat betekent niet dat ik geen rekening hou met anderen.

Ik heb respect voor iedereen, maar ook voor mezelf.

En ikzelf sta vanaf nu voorop. Het leven is te kort en ik heb te lang om mezelf heen gelopen. Dat is klaar.

Ik heb tot nu toe al een prachtig leven gehad maar het wordt alleen nog maar mooier.

Ik hou van het leven ♥

 

Translate »