Selecteer een pagina
Good vibes only

14-3-2021

Reiki 7e dag:

Ik voel me goed en ontspannen, ik heb redelijk geslapen maar wel vaak wakker. Bij mijn onderrug aan het eind werd het heel warm, met mijn gedachten bij jou, dat je alleen bent maakte me ‘duister’. Daarna bij mijn knieën werd ik overspoeld door liefde met gedachten aan jou.

Door de ontmoeting met de liefde van mijn leven ben ik nu wie ik ben en waar ik ben.

Ik heb zoveel mogelijk met de vingertoppen, licht op de plekken gewerkt. Ik voel me op dit moment heel goed en happy en zou echt met niemand anders willen ruilen. Ik ben blij met mijn leven en vertrouw wat er op mijn pad komt. Ik weet dat ik jou hier ook mee help en ik moet je daarom proberen meer los te laten. Mijn waarheid is niet jouw waarheid. Ik weet niet waar je nu bent. Ik hoop alleen maar dat je gelukkig bent.

Een discussie over selfish zijn heeft me aan het denken gezet. Ik word selfish genoemd omdat ik twijfel aan het nemen van het vaccin tegen covid19. Ik heb teruggegeven dat je na kunt denken over wat selfish zijn betekent. Nu denk ik dat mensen heel selfish kunnen zijn in allerlei vormen. Wie bepaalt wat selfish is of niet? Wie of wat ben je als je selfish bent?

Is bijvoorbeeld (veel) kinderen op deze wereld ‘zetten’ selfish? Of niet? Is dit bewust? Of onbewust? Je wil nog meer van jezelf op deze wereld zetten. Hoe goed vind je jezelf dan? Of hoe ‘bang’ ben je om alleen te zijn? Doe je dit uit liefde of alleen voor jezelf omdat je bang bent om alleen te zijn en te blijven? Interessante discussie.

Als iedereen genoeg zelfliefde zou hebben, zouden de kinderen die uit liefde geboren worden heel veel liefde ontvangen en compleet zichzelf kunnen zijn. Die kunnen dan ook weer heel veel liefde doorgeven.

Maar omdat ik weinig zelfliefde had betekent het niet dat onze kinderen niet uit ‘niet liefde’ zijn geboren. Ik ben wel altijd op zoek geweest naar de liefde en heb altijd liefde gegeven aan anderen. Uiteindelijk zijn zij ook in en uit liefde geboren.

Ik hoop dat ik alleen maar sterker wordt en nog meer in mijn kracht ga staan. Op dit moment zou ik absoluut geen relatie met je kunnen hebben, voel ik. Er gaan allerlei gedachten van mij naar jouw situatie en die voelt voor mij niet goed. Hoeveel ik ook van je hou. Wie was en wie ben je? Vroeger en nu.

Ik hou totaal van jouw ziel, maar jouw aardse verhaal is voor mij niet de waarheid. Daar krijg ik geen goed gevoel bij. Maar daar kan ik niets aan veranderen. Zolang dit zo blijft voelen zal er ook niets meer gebeuren. Dan gaan we allebei ons eigen leven leven, wie op mijn pad mee wil, mag mee.

Ik ga vanaf nu mijn eigen pad, mijn eigen leven bepalen.

Alleen maar doen waar ik me goed bij voel. Tweelingziel of niet.

Ik wil uiteindelijk een relatie met een vrouw. Maar dat hoeft niet in real life 24-7. De relatie met D. zal ook blijven. We blijven getrouwd maar we gaan meer ons eigen leven leven. En voor nu voelt dat goed voor mij ♥

Ik hou van mij, ik hou van jou, ik hou van iedereen ♥

 

Translate »