Selecteer een pagina
Zypendaal Arnhem

15-3-2021

Reiki 8e dag:

Ik voel me goed, ik voel me sterk. Bij rechtervoet warm, denkend aan zorgen voor mijn ouders (loslaten) Vannacht heel sterk astraal bezig geweest. Als ik ben is dat genoeg. Mezelf zijn, mezelf laten zien zoals ik ben is genoeg. Zo kan ik mensen helen, ook als mensen er niet voor open staan. Gewoon mezelf zijn, dat voelde ik heel sterk vannacht.

Zijn Zijn Zijn To Be To Be To Be

Ik voel mezelf steeds meer groeien naar hoger bewustzijn. Ik voel mezelf niet meer thuis in lager bewustzijn. Ik beweeg nu steeds sterker van 3D naar 5D. Dat voelt zo goed en licht.

Ik voel dat ik me moet opladen in de natuur, de bomen, het strand.

Daar krijg ik nieuwe positieve energie van. Dat heb ik nodig om te zijn.

Narcisme komt op dit moment erg sterk bij me op. Ik lees erover, ik hoor erover. Waarom komt dit op dit moment zo vaak in mijn gedachten?

Ik hou van jouw ziel met heel mijn hart. Maar ik weet niet wie je in real life bent. Wat zou ik graag je waarheid kennen. Ik zou je real life persoon willen leren kennen. Maar alleen als jij er klaar voor bent (tegelijkertijd zeg ik natuurlijk, wanneer IK er klaar voor ben…) Ik ga geen contact meer opnemen, hoe moeilijk dat ook is. Ik ben naar jou gekomen en jij nog geen enkele keer in real life naar mij. Daar zal je wel je redenen voor hebben. Ik laat je los, maar weet dat ik van je hou en dat ik dat altijd zal doen ♥

Ook de kerk komt in mijn gedachten. Welke invloed heeft een kerk op mensen?

Ik hou van mezelf, ik sta in mijn kracht en dat is alles wat ik alleen nog maar meer wil voelen. Ik weet dat jij dit ook weet. Tijd en geduld. Ik zou graag helpen maar wij weten dat we het zelf moeten doen. Iedereen moet zijn eigen ‘sores’ opruimen om uiteindelijk een gelukkig leven te leven.

Wie weet wat de toekomst ons nog gaat brengen.

Ik voel dat ik een boek wil gaan schrijven, tweelingzielen in dagboekvorm. Misschien ga ik dat alleen doen, misschien gaan we dat samendoen. Who knows♥

 

 

Translate »