Selecteer een pagina
Kamperen in Qatar

12-3-2021

Reiki 5e dag:

Ik voelde me goed voor ik aan Reiki begon. Alles was lekker warm en het lichaam voelde of het langzaam wilde gaan bewegen. Vooral bij de handen op het bovenlichaam. Mijn rechtervoet werd warm en de gedachten aan dit hele spirituele proces bracht wat tranen. Hoe mooi dit is maar ook hoe zwaar het was en nog steeds is.

Dat ik eigenlijk altijd heb geweten wie ik was/ben, maar altijd om mezelf heen heb gelopen.

Ik wist dat ik meer geïnteresseerd was in vrouwen, ik wist dat ik hoog sensitief was, ik wist dat ik een telepathische/paranormale gave had, maar was er bang voor.

Ik ben niet meer bang en ben er eigenlijk alleen maar heel dankbaar voor dat door mijn ontmoeting met jou en mijn ontmoeting met mezelf dit er gewoon mag zijn.

Dat ik er gewoon mag zijn.

Ik heb wel ideeën wat ik verder met mijn leven wil maar ik wil ook gewoon ‘overgave’ en zijn en zien wat er op mijn pad komt.

Tijdens de Reiki les afgelopen zondag moest een deelnemer mij behandelen. Zij voelde mijn 3e oog bij haarzelf. Ik zag later paniek in haar ogen toen ze dit vertelde en zag dat ze bang was voor mij. Ik bleef daar heel rustig onder. Ik ben niet meer bang.

Misschien ga ik wel een boek schrijven over dit tweelingzielenproces.

Misschien gaan we dat wel samendoen. Ik wil mensen gaan helpen met mijn energie.

Mijn energie delen en helen.

Wandelen, reizen, fotograferen, koffietjes drinken, wijntjes drinken, praten maar vooral ZIJN en LEVEN en GENIETEN en DANSEN en HEEL VEEL LIEFDE DELEN.

Alleen maar door te ZIJN♥

Leven met de zon, de maan, de sterren en de planeten.

Ik voel me heel erg verbonden met de sterren, de hemellichamen. Mijn mooiste herinneringen aan Qatar zijn toch de kampeertrips in de woestijn. De hele nacht in de buitenlucht ‘slapen’ onder de sterren. De keren dat ik dat gedaan heb, heb ik geen oog dicht gedaan. Ik was kapot de volgende dag maar wat was het magisch en fantastisch. Om de Melkweg boven je te zien en je daar heel erg verbonden mee te voelen. In de natuur zijn is heel belangrijk voor mij.

Wat ik ook ga doen op mijn pad…ik zal heel veel buiten zijn.

Ik wil niet meer in een gebouw opgesloten zijn. Ik ben nu niet meer opgesloten in mezelf. Ik ben mijn eigen huis. Dat huis kan overal zijn. Wie weet waar dit huis zijn plek gaat vinden. Dat zal ook niet alleen in Nederland zijn. Hoewel ik denk dat ik altijd wel terug zal blijven komen naar Nederland. Maar dat zal niet voor vast zijn.

 

Translate »