Selecteer een pagina
Dubai desert

13-3-2021

Reiki 6e dag:

Op iedere plek een zelfbehandeling van 4 minuten: handen op ogen, oren, nek, achterhoofd, thymus, hart, maag, navel, onderbuik, heupen, schouders, onderrug, knieën, linkervoet, rechtervoet.

Vandaag werd ik heel warm bij mijn handoplegging van de maag (eten aanpassen?) Vandaag geprobeerd om met vingertoppen te werken, er zit veel gevoel in vingertoppen. Vannacht hebben mijn armen overuren gemaakt, ik heb het heel warm gehad.

Er komen mensen in mijn gedachten die blijven een hele tijd ‘hangen’ in mijn hoofd. Ik voel daar heel veel bij. Er gaan veel gedachten door mij heen en ik probeer deze gedachten weer los te laten en deze energie kwijt te raken. Ik voelde me wel ‘zwaar’ vannacht, maar nu na de Reiki oefening voel ik me weer licht en goed.

Ik voel zo sterk mijn missie, mijn doel in de rest van mijn aardse leven.

Helen door delen.

Dat wordt mijn missie, met Reiki, wandelen, luisteren naar mensen. Just Be, gewoon zijn. Hoe simpel klinkt dat. Maar ik weet waar ik doorheen ben gegaan.  Het is geen gemakkelijke weg geweest. Maar ik ben er gekomen. Ik ben er.

Ik blijf leren. Ik blijf openstaan. Mijn liefde mag ik delen. Hoe bijzonder is dat ♥♥

Ik hou van mij/ik hou van jou ♥

Translate »