Selecteer een pagina
Kyoto Japan

9-3-2021

Vannacht weer hard ‘gewerkt’. Het voelde of onze harten nog dichter naar elkaar kwamen. Het was heftig.

Ik heb gister heerlijk in de tuin gewerkt, handen in de aarde, denken aan ‘Japanse’ tuin, lichte verandering maar meer groen. Ik ben minder met je ‘bezig’ maar je zit echt in me. Het valt echt niet meer te ontkennen dat wij in elkaars energie zitten, energetisch met elkaar verbonden zijn.

Nu ik zoveel liefde voor mezelf heb voel ik ook dat ik heel happy alleen zou kunnen zijn. Maar hier thuis voel ik ook liefde en ik voel niet de behoefte om hier weg te gaan op een appartement 3 hoog achter.

Ik wil wel meer alleen zijn en alleen dingen doen en andere mensen gaan ontmoeten. Gaan connecten. Ik voel dat ik mijn energie met meer mensen mag gaan delen. Hoe fijn is dat. Ik krijg ’s nachts echt dingen door. Ik wil dit nog gaan ‘staven’.

Vanochtend mijn handen bij heupen/bovenbenen en het voelde heel warm en ik had het gevoel dat er aan de andere kant heel hard gewerkt werd. Maar misschien ben ik het zelf.

Ik voel dat mijn hamstrings op knappen staan. Ze doen pijn, ik moet nog even door de pijn heen gaan ‘werken’ met Yoga en Reiki. Maar het komt goed. Hamstrings = gevoel/emoties.

Ik zoek online vaak op wat de spirituele betekenis is voor een ‘probleem’. Een hele fijne site om dingen op te zoeken is https://www.inspirerendleven.nl

Zo kom ik iedere keer een stukje verder in mijn weten.

Een nieuwe dag – pluk de dag en geniet en ben liefde. Ik voel liefde voor mezelf maar ook voor anderen. Voor alles wat leeft LOVE ♥

Reiki oefeningen: voor 21 dagen

“Reiki is een Japans woord. Het duidt de energie (KI) aan, die alles wat leeft in stand houdt. Het is ook de naam van de geneeswijze die erop is gericht die energie in een mensenlichaam in balans te brengen. Reiki wordt ook wel vergeleken met Yoga, meditatie en dergelijke.”

1e dag:

Met mijn handen op mijn onderbuik kwamen de tranen. Voelen dat er meer mensen bezig zijn met energie. Ik voelde me niet meer alleen en dat voelde goed. Ik had last van mijn 3e oog en na een uur Reiki was dit over. Bij mijn rechtervoet voelde ik mijn middenrug (hart?)

2e dag:

De keel en thymus klopten heel hard en daarbij ook het hart. (Ik mag mezelf laten horen en zien aan anderen) Bij mijn rechtervoet werd het warm en ik voelde mijn rechter elle boog en mijn hart.

 

Translate »