Selecteer een pagina
'Onder'wijs

8-3-2021

Gister Reiki 1 gedaan.

“Reiki staat voor het ontvangen, benutten en doorgeven van universele levensenergie. Met deze energie wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. Reiki is een holistische natuurgeneeswijze, die op alle holistische niveaus doorwerkt: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken.”

9 mensen met eenzelfde doel samen zijn maar allemaal met hun eigen energie. Ik had vanochtend last van mijn 3e oog. Ik heb al die energieën gevoeld van die mensen.

Ik moet nu weer even bij mijn eigen energie komen. Ik ga zo even oefeningen doen en ‘terugzakken’ in mezelf. In mijn eigen energie. Ik voel me wel heel goed en heb ook sinds heel lang weer heerlijk geslapen.

Weer een stap in mijn spirituele reis. Weer een stapje verder dat ik weet wat mijn doel in het leven is. Mensen helpen met helen en misschien ook richten op kinderen.

Het kaartje wat ik gister pakte bij Reiki:

“Onderwijs: je hebt de prachtige gave om met anderen te werken. Heb je al overwogen om les te gaan geven?”

Hoe mooi ♥ Dit zal mijn missie zijn/ worden. Alleen of samen? Wie zal het weten. Maar ik hoef niet in een gebouw te zitten om dit te kunnen delen met mensen.

Ik wil buiten aan de wandel, fotograferen, reiki doen, praten met mensen, dansen, plezier maken, koffiedrinken, wijntje drinken. LEVEN ♥♥♥

 

Translate »