Selecteer een pagina
Capitol Washington

5-3-2021

Het was een onrustige nacht.

Ik voel dat er iets groots gaat gebeuren maar ik weet niet wat.

Gisteravond even samengekomen. Vannacht wakker geworden en ik voelde een hele heftige energie. Ik voelde of ik weer moest komen.

Wat gebeurt er in de wereld?

Oprah Winfrie? Gesprek met de royals in Engeland? Trump? Leger? Wat komt er naar buiten? Komt de waarheid naar buiten? Misschien is het maar beter om even niet meer zoveel online te gaan. Wat staat er te gebeuren? Laat er meer licht komen.

The truth, wat is de waarheid.

Ieder zijn eigen waarheid. Maar eigenlijk is er maar 1 waarheid…LOVE…

Als we die waarheid kunnen verspreiden met iedereen dan zou de wereld er veel beter uitzien. Maar is het misschien een illusie om te denken dat na de corona alles beter gaat worden? 

Ik zie wel dat het belangrijk is dat mensen dichter naar elkaar moeten komen om liefde te ontvangen en te delen. Gezinnen moet bij elkaar blijven op dit moment. Maar samen delen kan ook in andere vormen. Je hoeft/ kan niet je liefde alleen maar delen met 1 persoon.

Maar de ware pure liefde deel je met jezelf en die kun je verspreiden.

Als je dan dezelfde ziel deelt met je counterpart kan deze liefde dubbel verspreid worden. En daarom zullen wij samen moeten komen. Maar dat gaat niet op korte termijn gebeuren. 

‘Gay’ zijn is liefde en dat is liefde die er mag zijn. En dat moet wereldwijd NORMAAL! gaan worden. MENS ZIJN in welke vorm dan ook.

Je bent allemaal MENS en bent allemaal liefde.

Spread the LOVE ♥

Translate »