Selecteer een pagina
Jungle Borneo

7-3-2021

Mijn droom van vannacht. Een aardbeving op Borneo, een modderbad, water dat niet gerepareerd kan worden. Ik ben op Borneo en moet gaan vliegen als er een aardbeving is. Ik ben L. kwijt, die zou later gaan vliegen. Ik ga haar zoeken en ik ben in paniek. Er komt hulp om mij te helpen haar te vinden. 

Er zijn meer aardbevingen in de wereld. Ik zit in mijn eigen aardbevingen, mijn wereld staat op breken, ik balanseer op de breuklijn. Het voelde zwaar dat ik erin zou vallen maar ik voel nu dat ik kan ‘vliegen’ en erboven blijf. Ik moet mijn energie hooghouden.

Mijn leven gaat splitsen.

Ik kan niet kiezen en dat maakt me onzeker. Terwijl ik het antwoord weet, ik ga voor onvoorwaardelijke liefde, maar ik zal ook heel veel liefde voelen voor D. en de meiden. Het komt goed, maar het is zwaar op dit moment. Ik val niet in de afgrond als ik voor mezelf ga kiezen dus wat houdt me in deze situatie?

Ik wil maar op 1 plek zijn in de wereld en het maakt me niet uit waar. Als het maar bij jou is.

Ik ben mijn eigen huis, mijn eigen tempel en dat huis kan overal staan.

Daarom weet ik ook niet waar ik zou willen wonen. Ik wil alleen nog maar bij jou wonen. Maar ik heb geduld. Heel veel geduld. Dat heb jij ook gehad! ♥

 

 

Translate »