Selecteer een pagina
Cappuccino Australia

3-3-2021

Obsession…leven zonder obsessie, geen obsessief gedrag in welke vorm dan ook. Obsessie voor liefde. Dat zou heel mooi zijn. Maar heel veel liefde voor jezelf is ook een (soort) obsessie.

Er moet balans zijn in alles van jezelf.

Als je ergens door geobsedeerd bent moet je eraan werken en er bewust van worden waarom je dit nodig hebt.

Ten alle tijden is balans hierbij belangrijk. Alles met mate. Genieten van alles.

Een obsessie, een verslaving in welke vorm dan ook, betekent dat er een gemis is aan iets. Maar wat is dat iets dan? Dat is dan goed om uit te zoeken.

Ik was geobsedeerd bezig met een persoon, maar voelde ook heel veel liefde voor die persoon. Maar ik voelde niet die liefde voor MEZELF. Ik voel me nu steeds beter met mezelf, steeds meer in balans.

Ik wil in geen enkele vorm verslaafd zijn aan iets of iemand.

Ik heb genoeg aan mezelf. En dat gaat steeds beter en de momenten van vrijheid en geluk en positief worden steeds meer. Dat voelt goed. Het zal nog steeds met ups en downs blijven gaan, maar dat is het leven. Ik zal heel bewust en in het NU blijven leven, mijn trilling hooghouden en zijn wie ik ben.

Leven vanuit mijn kern, mijn kracht en mezelf af en toe een duwtje geven. Uit de comfort zone. Maar ook vertrouwen op het universum.

Ik ben heel dankbaar. Ik hou dit vast.

Ik heb vaak gemerkt dat als ik DENK dat het goed gaat er daarna een inzinking komt…dan zakt de energie naar beneden…en dat moet omgedraaid worden…VOELEN♥

Translate »