Selecteer een pagina
Tennis Qatar Nadal-Djokovic

4-3-2021

Vannacht weer een ‘samenschuiving’ van iets gevoeld. Blue print, computer bord waar van alles op zijn plek werd geschoven. Steeds meer zijn wie ik ben. De harde schijf aan het bewerken.

Het gebeurt allemaal van bovenaf en buiten mezelf. Dit is heel bijzonder.

Ik heb weer zin in de dag en ga ‘lekker’ wat poetsen. Dit is niet mijn hobby. Ik wil echt op termijn kleiner wonen. Ik ben geen slaaf van mijn eigen huis. Ik wil dat niet zijn en ik ben dat nu wel aan het doen. Wat een werk is zo’n groot huis. Een tuin is lekker om in te werken. Ik vind dat nu wel even leuk, maar een tuin is om van te genieten en er lekker met een bakkie koffie en een boek in te zitten.

Maar het komt goed, tijd en geduld ♥

Ik ga binnenkort weer tennissen, daar heb ik veel zin in. Ik ga zondag beginnen met Reiki. Ook daar heb ik veel zin in ♥

Translate »