Selecteer een pagina
Filipijnen flower

18-2-2021

Energy is too strong…OMG…I have to run away for it. Het is bijna onhoudbaar. Ik probeer mezelf rustig te krijgen en wat te gaan doen. Fietsen, winkelen…afleiding zoeken. Hoelang houden we dit nog vol?

Ik voel continue een verlangen in mijn onderbuik. Het is nu 22.30 en waarschijnlijk slaap je, het is nu rustig in mijn buik. Heeft het tijdsverschil van 3 uur toch een beetje voordeel… ’s Morgens vroeg wakker en dat zal wel de tijd zijn dat jij opstaat?

Wat een gedoe allemaal… Zijn we hier blij mee?

Dit is dus echt spiritueel ontwaken, heart-awakening.

In volle glorie…enjoy. Maar ik ben er af en toe wel even goed klaar mee. Maar het gaat maar door.

Spirituele orgasmes worden heftiger en schieten echt naar ‘boven’, 3e oog. Ik probeer steeds meer in hogere vibratie te blijven. Het is moeilijk om in 3D leven te blijven, ik voel me daar niet happy meer. 5D bevalt me beter, maar ik hoop toch dat er een balans blijft tussen die 2.

Benen op de grond en voelen dat ik ‘hoog’ wil blijven, maar niet gaan zweven.

Ik heb besloten om je 21-2-2021 een berichtje te sturen om je te bedanken voor ‘alles’. Ik vind het wel heel spannend en weet niet hoe je gaat reageren. Eigenlijk maakt dat me ook niet uit, maar ik voel dat ik iets wil laten horen. Ego, verstand zegt dat ik bang ben om afgewezen te worden, maar mijn ziel zegt dat dat niet gaat gebeuren. Dat ik geen bevestiging nodig heb ook als ik geen bericht terugkrijg. Maar toch is het spannend, wat is spannend?

Wat kan er misgaan? Ik wil gewoon reageren vanuit mijn hart. Dit duurt te lang, ik wil zeker nog heel veel geduld en tijd nemen maar het zou fijn zijn om even wat van je te horen.

 

EVEN IF WE WIL NEVER SEE EACH OTHER IN REAL LIFE AGAIN, YOU WILL ALWAYS BE IN MY HEART.

WORDS CAN NEVER EXPLAIN HOW GRATEFUL I AM THAT YOU CAME ON MY PATH (I COULD FEEL YOUR LOVE ALL THE TIME)

I LOVE YOU FOR WHAT YOU DID AND DO WITH ME.

I WILL AND CAN NEVER FORGET YOU. SO GRATEFUL.

SO MUCH LOVE FROM ME TO YOU ♥

Translate »