Selecteer een pagina
Tasmanië

15-2-2021

Wat gebeurde er gisteravond 23.30 (Dubai 2.30 am)

Heel sterk gevoel in mijn onderbuik, verlangen? En in een keer sloeg het om in een heel vreemd gevoel. Wat gebeurde er? Het was niet prettig en ik werd zelfs een beetje bang. Is het dan toch dat onze zielen er elkaar gevonden hebben en dat dit het is?

Gaan we niet samen komen in real life? Dit zal ook niet gemakkelijk zijn gezien onze situaties. Ik twijfel er ook aan of dit echt gaat gebeuren. Hoe graag ik het ook zou willen, zie ik ook wel dat het bijna onmogelijk is. Het is wel zwaar om dit te realiseren.

Maar dit is wat het nu is.

We zullen elkaar denk ik echt los moeten laten want ik zie niet hoe wij bij elkaar gaan komen. Praktisch gezien. Het zal wel karma zijn. Vertrouwen op het universum maar kut is het wel.

Ik kan nog zoveel vertrouwen hebben in mezelf en het universum maar echte stappen kunnen er niet genomen worden. Ik heb me zorgen gemaakt over het gevoel dat ik vannacht had. Ik hoop wel dat het goed met je gaat. Ik hoop dat je veilig bent en ik hoop zeker dat je gelukkig bent. 

Het voelde echt of je mij helemaal van je wegduwde. Het was niet fijn maar ik kan het niet helemaal verklaren. Ik wil het ook niet te veel willen verklaren want mijn gedachten mogen niet doorschieten.

Ikzelf voel me goed, maar ik heb jou wel de hele dag en nacht in mijn buik. Het zal dan wel zo moeten zijn. Wij hebben niet de makkelijkste weg gekozen.

Als we spiritueel in contact blijven zal dit wel het enige zijn wat er voor ons in zit. Meer zit er op dit moment niet in, maar het is niet makkelijk. Hoe graag ik ook met je in contact zou willen komen.

Ik ga door met waar ik mee bezig ben en voel me alleen nog maar sterker en onafhankelijker worden. Maar het blijft een proces dat niet makkelijk is. Ik vraag me af of het goed zou zijn om contact te zoeken. 

Voel jij liefde voor mij? Ik heb dat in ieder geval wel al die tijd gevoeld.

Maar vannacht veranderde dat even en ik weet niet waardoor en wat er bij jou gebeurde.

Ik hoop dat het goed gaat met je ♥

Translate »