Selecteer een pagina
Louvre AbuDhabi

11-2-2021

2:22

Vannacht om de 3 uur wakker, ik voel je zo dichtbij. Ik wilde de laatste dagen echt energetische afstand. Ik trek dit niet meer. Maar het voelde zo sterk vannacht. Ik voel je aan mij trekken. Hoelang gaat het nog duren voor we echt contact gaan krijgen. We zullen zien.

Gisteravond ‘kwam’ je bij mij. Ik heb het ‘passief’ laten gebeuren. Soms heb ik toch nog het gevoel, gebeurt dit allemaal echt? Verzin ik het? Is het een andere macht?

Maar ik weet het zeker, jij bent het! We zijn zo dichtbij, het wordt almaar sterker. Het zal niet makkelijk worden, maar dit is ook niet makkelijk.

De aantrekkingskracht is enorm!

Moet ik me daartegen blijven verzetten? Of de sprong in het diepe gaan maken?

Vooruitkijken! Achteruit is geweest en neem je mee. Nu naar voren, positief ♥

Translate »