Selecteer een pagina
Vuurtoren De Cocksdorp Texel

1-2-2021

Ik heb een lichaam, maar ik ben niet mijn lichaam. Ik ben VRIJ

Wat een bijzondere ervaring vanochtend. Ik voelde mijn lichaam helemaal niet meer. Ik was los van mijn lichaam. Is dit vrijheid? Is dit een vrije ziel, een vrije geest?

In ieder geval een begin. Dit voelt zo goed. Ik ben niet mijn emoties/gevoel. Ik heb ze. Maar ze gaan nu niet meer mijn leven bepalen. Dit voelt zo goed. Ik ben zo blij. VRIJ. Ik kan de wereld aan en zie wat er op mijn pad komt.

Deze ervaring heb ik als kind (12 jaar) al gehad en was er heel bang voor. Maar dit is niets om bang voor te zijn. Dit is vrijheid van geest, vrijheid van mijn ziel. Luisteren naar je ziel.

Mijn intuïtie. Ik ga mijn eigen pad volgen de rest van mijn levende leven. De rest van mijn fysieke leven. Dit gaat niet meer over/weg en zal alleen nog maar mooier worden.

Energetische verbindingen zullen steeds belangrijker worden. Er gaan meer mensen op mijn pad komen die hetzelfde hebben meegemaakt.

Ik ben niet de enige, ik ben niet alleen ♥ Hoe bijzonder is dit. Wat een speciale ervaring is het weer.

Mijn laatste ochtend op Texel. Texel heeft mij goed gedaan. Heerlijke tijd en ook fijn om in echt contact geweest te zijn met vrienden. Ik ben dankbaar dat ik hier mocht zijn.

Het was ook een bijzondere wandeling gister, koud rond de vuurtoren, bijzondere luchten, gestolen koekje door een vogel, lekkere cappuccino, een zeehond ♥ Dankbaar is het enige wat ik nu kan zeggen.

Maar ook dankbaar dat ik weer terug mag naar huis. Naar mijn geliefden.

 

Translate »