Selecteer een pagina
Cambodja

23-1-2021

Ik weet niet wat, maar ik heb het gevoel dat er iets ‘groots’ gaat gebeuren.

Geen idee wat, maar ik voel het aan mijn hele lijf. We zullen zien. Wij zijn elkaars spirituele partners, voor wat dat ook mogen zijn. Het grote ontwaken, ik voel dat het om iets heel groots gaat.

Het gaat niet om jou of mij, maar om iets dat groter en sterker is dan wij.

We hebben steun aan elkaar want ik voel je heel dichtbij en toch gaat het niet om jou en mij. Maar waar het dan uiteindelijk wel om gaat… LOVE ♥

De wereld heeft heel veel liefde en vrede nodig om te kunnen voortbestaan. Ik voel mijn hart en dat van jou. Onze harten moeten samenkomen anders verliest het alle liefde. Maar ze zijn al samen en wij zijn ieder apart van elkaar al heel veel liefde. Door samen te komen kunnen we nog meer liefde uitstralen.

Onvoorwaardelijke pure liefde.

Het doet ook pijn om niet bij je te zijn. Gister en vanochtend voelde het vreemd in mijn buik. Ik voel me goed en heb het gevoel dat dit niet van mij was maar dat jij het moeilijk hebt. Maar ik weet niet waarmee. Uiteindelijk samengekomen vanuit mijn eigen energie en mijn eigen kracht.

Hoe langer we van elkaar verwijderd blijven hoe sterker de aantrekkingskracht. Maar ik kijk niet meer te ver vooruit en heb er echt alle vertrouwen in dat het in de toekomst goed komt.

Ik ben niet bezig met de toekomst, ik ben in het nu. Soms moeilijk om niet terug te schieten in ego en vooruitdenken. Ik luister naar mijn hart en wil dat gaan volgen, stapje voor stapje kom ik verder.

Het grote ontwaken van de kundalini energie.

Tijdens klaarkomen vanochtend voelde ik, kreeg ik een inzicht dat het niet om jou en mij gaat maar ik voelde een grotere macht/kracht. Maar om hier te komen heb ik jou wel ‘nodig’. Zonder jou was ik niet zover gekomen. Zolang wij niet in real life bij elkaar komen, gaat dit proces door. Maar wat zou ik dit graag met je delen, want het is niet makkelijk.

Het is een heel bijzonder proces voor een hoger doel, we hebben een missie.

Maar ik weet alleen nog niet precies wat die missie is. Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Ik blijf bij mezelf. Ik wil ook met beide benen op de grond blijven en niet helemaal van de 3D werkelijkheid weglopen. Ik wil vooral niet gaan zweven. Ik heb met momenten wel het gevoel dat ik dat doe. Maar ik probeer dan terug te gaan naar NU en wandel in de natuur. Dat voelt goed. Wat een proces, my goodness.

Ik ben wie ik ben, het is goed wie ik ben, ik mag er zijn wie ik ben.

Ik ben mens en hou zielsveel van een vrouw. Is dat dan een foutje van de natuur? NEE♥  Ik mag er zijn want het gaat om liefde, heel veel liefde van mens tot mens. Maar ook voel ik veel liefde voor mijn gezin, voor mijn familie en voor mijn vrienden.

Maar deze liefde voelt totaal anders. Door die liefde te ontvangen ben ik nu de mens die ik nu ben. Zelfliefde. Ik ben verliefd op mezelf, ik ben een mooi mens en mag dat uit gaan stralen zodat anderen daarop mee kunnen liften. Maar dit alles…is ontstaan na de ontmoeting met jou ♥

Jij geeft mij heel veel liefde en ik voel dat ik nu ook heel veel liefde aan jou geef. Ik vertrouw mezelf en wil niet meer geloven dat het anders is. Ik wil in het hogere bewustzijn blijven en niet terug zakken in negatieve demonen. Soms krijgen die weer de overhand en ik probeer het dan te draaien naar positieve gedachten en deze te sturen naar mijn hart. Mijn hart vult zich steeds meer met licht en liefde.

Dat is hard (hart♥) nodig in deze negatieve wereld met corona en alle machtsmisbruik in deze 3D wereld.

Maar ik vertrouw erop dat het goed komt ♥

 

Translate »