Selecteer een pagina
Baskenland Picos

13-1-2021

Ik wil gaan leven naar mijn eigen waarheid.

Waarheid of onwaarheden van anderen zijn niet meer belangrijk, daar wil ik geen last meer van hebben. Dus ik moet vooruit. Naar de toekomst kijken, hoe die er ook uit ziet. Geen idee.

Ik zou graag met een vrouw mijn leven willen delen, maar ik wil ook met mijn gezin mijn leven delen. Ik wil openstaan voor nieuwe ontmoetingen, allemaal in mijn eigen vrijheid.

Als het goed voelt voor mij, dan is het goed.

Ik hoop echt dat ik een leuke lieve vrouw naast mijn gezin kan hebben. Ik ben alleen wel benieuwd of ik ooit nog een vrouw ga ontmoeten waar ik zo zielsveel van hou. Alles moet dan kloppen, ik doe het niet voor minder.

Eigenlijk heb ik de liefde van mijn leven al gevonden, dat ben ik zelf. Maar door mijn andere helft gevonden te hebben, heb ik pas echt mezelf gevonden. Eeuwig dankbaar voor haar healing. Eigenlijk heeft ze alleen haar ziel laten zien en daardoor kon ik mezelf gaan helen.

Het is een zwaar proces maar ik ben er heel dankbaar voor dat zij op mijn pad is gekomen. Dat ze dan ‘heteroseksueel, geen gevoelens heeft voor mij en dat ik haar gedrag verkeerd heb begrepen’…dat is dan maar zo…

Maar nu moet ik door met mijn leven. Weer een doel gaan krijgen en de energie om nieuwe dingen te starten. Ik heb nog steeds het gevoel dat ik een missie heb in dit leven. Maar dat ik dat niet alleen wil en kan doen. Maar wie weet, ik vertrouw op het universum, de engelen of wie dan ook die op mijn pad komt.

Voor nu is het ‘gewoon’ ZIJN…happy zijn.

En dankbaar voor wat ik heb. Leven dag voor dag. En genieten.

Ik voel steeds meer dat de chakra’s, de energiepunten nog meer openen. Ik voel ook de verbinding met mijn chakra’s en die van iemand anders.

Ik voelde het vanochtend weer dat er ‘geroerd’ werd in mijn buik, maar ik wil hier niet op antwoorden omdat ik dan denk dat jij het bent. En misschien zijn het ook echt alleen maar mijn gedachten. Ik heb het ook regelmatig heel erg warm. Pfff.

Maar ik wil mentaal sterker worden en vanuit mijn eigen kracht gaan leven. Stapje voor stapje kom ik er. Maar dat er een punt komt dat ik echt mijn hart ga volgen dat is zeker dat dat er komt. Maar dat is misschien nu nog iets te vroeg. Maar makkelijk is het nog steeds niet.

Kon ik soms maar even in de toekomst kijken. Maar eigenlijk ook weer niet want ik geniet toch ook wel van iedere dag. Ook tijdens de moeilijke momenten.

Maar…de aantrekkingskracht naar jou blijft. Ik ben benieuwd of ik daar ooit weerstand tegen kan bieden. En of dit ooit minder wordt. Ik hou echt van mezelf, maar ik kan ook veel liefde geven.

Door de separatie is de aantrekkingskracht alleen maar sterker geworden.

Het jaar van mijn waarheid. Van DE waarheid ♥

21:46

Vanavond rond 18.00 uur voelde ik me heel raar worden. Ik wist niet wat er gebeurde. Ik kon het niet verklaren maar ik dacht dat ik ook een beetje gek werd. WTF

Ik moest lopen door het huis, ik moest naar buiten. Ik dacht dat er iets gebeuren zou, ik keek aantal keren op mijn telefoon. Ik snapte er niets van. Ik was een beetje in paniek. Terwijl ik ‘s middags nog tegen D. zei dat ik me heel goed voelde.

Misschien toch te veel zelf doen tijdens deze ontwaking is niet zo slim. Misschien toch voor wat hulp kijken, maar waar? Ik voel ook dat ik dichtbij ben om het allemaal los te laten.

Ik heb niemand meer nodig om gelukkig te zijn en meer inzicht dat ik ook jou niet meer nodig heb. Ik moet je echt op je woord geloven, maar het blijft moeilijk om dan te denken dat ik het allemaal zelf bedacht heb. Bizar en toch ook het gevoel dat ik toch wel een beetje gek aan het worden ben. Ik wil hier niet in blijven hangen want ik weet dat dit niet zo is.

Ik heb echt weer zin in de toekomst hoewel ik niet weet hoe die gaat verlopen. Ik wil weer een doel hebben hoewel het lastig is in deze coronatijd waar de ene lockdown over de andere heen komt. Ik ben er wel helemaal klaar mee. Ik zou ook heel graag willen werken maar weet nog niet wat. Er zal wel wat komen.

De Reiki cursus waar ik me voor heb opgegeven zal wel online gaan gebeuren, daar baal ik wel van maar moet dan maar. Het ziet er allemaal niet rooskleurig uit de komende tijd. Het zijn onrustige tijden en ook de verkiezingen Trump-Biden in Amerika laat veel negativiteit zien. Ik kan niet zo goed tegen al die negativiteit en zou het liefst geen nieuws meer willen volgen. Ik wil alleen nog maar licht en liefde. Maar dat is soms wel lastig vol te houden. Toch blijven volhouden want dit is de enige manier om je in deze tijd staande te houden.

Ik ben LICHT – Ik ben LIEFDE – Ik BEN

IK ben Licht – IK ben Liefde – IK ben

Ik BEN Licht – Ik BEN Liefde – Ik BEN

 

De waarheid zal boven komen, leven vanuit waarheid♥

 

 

Translate »