Selecteer een pagina
Adelaide Hills Wine Region

7-1-2021

Wow, door niet te komen voel ik de hele dag een bijzondere energie door me stromen. De kundalini energie. We waren lang bij elkaar maar toen voelde ik dat je afhaakte. Ik wilde al langer proberen om niet te komen. (tantra) Dat is gelukt nu en ik ben benieuwd welke uitwerking dit heeft.

We kunnen nu langer van elkaar genieten want we gaan dit afmaken ♥ Pure love OMG YES

So special, this love journey we started together.

What to say, no words and strong together. How special is this.

Onrust in Amerika, ik hoor het aan maar maak me er niet druk om. Er komen gedachtes naar boven van de plekken waar ik was toen er geschiedenis werd geschreven.

Januari 1991 – Ik was op vliegveld in Singapore toen de Golfoorlog uitbrak.

In mei 1991 werd Gandhi vermoord in India in het zuiden, wij zaten toen in Calcutta. De vrouw van Gandhi heeft later een belangrijke positie gehad.

Er moet meer vrouwelijke, sterke intuïtieve energie de wereld over. Dit is iets anders waar ik veel aan denk en wat ik heel sterk voel.

Eind 2019 zijn er veel bosbranden in Australië. Wij reizen dan met een camper in de omgeving van Adelaide. Wij zijn net vertrokken van Kangoroo Island als er heftige branden uitbreken daar. Deze branden hebben onze hele vakantie ‘bepaald’. Vuur beheerste onze vakantie.

We zijn een paar keer weggereden van het vuur en wilden er ver vandaan rijden.

Boogschutter-vuur ∞ Schorpioen-water

Je was in mijn leven maar ik liep/reed/vloog er voor weg. Ik kon er uiteindelijk niet meer omheen. Jij hebt het vuur in mij aangewakkerd en ik moest er wat mee.

Ik ben niet meer bang voor vuur. Ik maak graag een vuurtje en zorg dat het blijft branden. Maar ik sta op dit moment volledig in brand met hart en ziel. Ik krijg het vuur zelf niet meer uit en wil dat het blijft branden want ik denk dat er mooie dingen gaan gebeuren. De vlam blijft branden. Ik voel het door mijn hele lijf. Hoe bijzonder is dat.

This is our love journey; it is just the beginning of more.

I need more, more, more

 

Translate »