Selecteer een pagina
Dubai desert

5-1-2021

Weer veel ‘gewerkt’ vannacht. Alles kwam samen, ik voelde me heel licht over mijn hele lichaam. Ik voel nu echt dat DNA en alles aan het veranderen is.

Het is goed zoals het is, ik ben goed zoals ik ben.

Ik heb niemand nodig om happy te zijn. Ik kan dit leven aan, ik kan dit met MEZELF. Wat goed voelt dat. Vanuit deze liefde voor mezelf kan ik verder en liefde uitstralen naar anderen. Alleen maar door mezelf te ZIJN! Hoe mooi is dat.

Ik hoop dat ik veel verbindingen kan maken. Door de verbinding met mezelf verbindingen maken met anderen ♥

Ik ben heel dankbaar dat mijn ontmoeting met jou dit allemaal op gang heeft gebracht. Het was en is een zware en lange weg maar zo de moeite waard deze spirituele reis. Het proces gaat nog steeds door maar ik voel onze verbinding steeds sterker worden. Ook al zal het alleen spiritueel blijven, het is goed.

Ik realiseerde me dat ik me afvraag wat ik jou eigenlijk gegeven heb…ik heb alleen maar ‘genomen’. Jij hebt mij zoveel liefde gegeven dat ik nu ben wie ik ben. Hoe kan ik jou hier ooit voor bedanken. Wat heb ik jou nu gegeven, dat was wat ik me afvroeg… Maar ik hoop dat je nu ook mijn liefde voor jou voelt. Meer kan ik nu niet doen.

Jouw spiegel heeft wonderen verricht maar ik moest er natuurlijk wel even keihard voor werken. Dat heb jij natuurlijk ook gedaan want jij weet waar ik doorheen ben gegaan. Ik hoop dat jij nu ook een beetje kan relaxen. En wie weet gaan we nog een keer in real life samenkomen. Maar zo niet, dan niet.

Ik ben happy en hoop/weet dat jij dat ook bent. Tweelingzielen pfff…het is me wat.

Volgens de informatie die ik online lees, gaat er wel een Union komen. Maar wij zitten met die grote afstand. Misschien toch naar Dubai ondanks COVID? We zullen zien.

Geduld, trust the Universe ♥

Alle chakra’s lijken te zijn uitgelijnd. Dat voelt goed, ik voel me 1 met mezelf. Leven vanuit 5D en van 3D wil ik geen ‘last’ meer hebben. Het voelt zoveel beter om vanuit mijn hogere zelf te leven. Mijn hogere bewustzijn. Ik hou me hieraan vast, dat is de enige manier om een goed leven te leven voor mij.

I Am Happy

 

 

Translate »